5x Beste Krabton

Natuurlijk wil je liever niet dat je kat z’n nagels in je meubels of bank gaat zetten. Alleen heeft jouw kat wel de behoefte om z’n nagels ergens langs te halen. Het is belangrijk om je kat hiervoor een alternatief te bieden. In de natuur gebruikt een kat een boom om z’n nagels in te zetten. Maar in huis wil je natuurlijk iets neerzetten waar je kat van kan profiteren. Krabtonnen zijn ideaal om je kat z’n nagels in te laten zetten. Maar welke krabton kan je het beste uitkiezen voor je kat? Wij hebben de vijf beste krabtonnen voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 beste krabtonnen voor je kat

Adori Krabton van zeegras

Ben je op zoek naar een krabton die ook leuk in je interieur past? Kies eventueel voor de Adori Krabton gemaakt van zeegras. Deze krabton is net iets anders dan de traditionele krabpaal. Naast voldoende krabplezier voor je kat heeft de ton drie openingen. Hier kan je kat eventueel inklimmen en lekker gaan slapen. Je kan in de krabton een slaapplek creëren door bijvoorbeeld pluche neer te leggen. De ton wordt een heerlijke plek voor je kat om even tot rust te komen. Daarbij kan de kat even z’n stress kwijt door regelmatig z’n nagels in de krabton te zetten.

Petrebels krabton

De Petrebels krabton is speciaal voor de kampioenskatten gemaakt. De Dome heeft een moderne uitstraling en meerdere gaten waar de kat in kan kruipen. Je kan zo een rustig plekje voor je kat creëren door bijvoorbeeld een comfortabel bed in een gat te maken. De krabton wordt ook geleverd inclusief een gratis kussen die in het bovenste gat past. Langs de 3 etages hoge krabton is robuust sisal tapijt aangebracht. Dit zorgt voor 360 graden aan kras oppervlakte waar je kat zich helemaal op kan uitleven. Dankzij de zwarte kleur van de krabton kan je kat krabben als een ware kampioen.

Trixie mini krabton

Ben je vooral op zoek naar een kleine krabton omdat je woning niet super groot is? De Trixie minikrabton kan uitkomst bieden. Deze krabton bestaat uit slechts één etage en ziet er prachtig uit. Van binnen is een holletje gemaakt waar je kat lekker in kan wegkruipen. Bovenop de krabton is ook een kussen aangebracht, zodat je kat op z’n eigen troon kan zitten. Rondom de krabton is sisal tapijt aangebracht. Hier kan je kat heerlijk z’n nagels inzetten. De krabton wordt geleverd inclusief kussens met een pluche bekleding. Zo kan je kat heerlijk op z’n eigen mini krabton liggen.

Hotel krabton

Ben je op zoek naar een luxe kattenhotel en krabton tegelijk? De krabpaal trend rockefeller is een vierkante krabton met een Franse tekst erop gedrukt. De krabton is ingericht als een kattenhotel met twee vakken waar je kat in kan klimmen. De krabton wordt geleverd met een zacht kussentje, zodat je kat heerlijk kan uitrusten in z’n eigen krabton. De zijkanten van het hotel zijn uitgerust met sisal. Dit is een zeer sterk materiaal waar je kat zonder problemen z’n nagels in kan zetten.

Adori Krabton Pascal

Ben je op zoek naar een moderne en vooral chique krabton voor je kat? De Adori is een aanrader om voor te kiezen. De chique zwarte uitvoering past al snel binnen je interieur. Het is een mooi alternatief voor de standaard krabpaal. Er zitten drie gaten in de krabton waar je kat in kan klimmen. In de gaten is het mogelijk om een slaapplek te creëren. Je kat kan hier heerlijk in slapen of even gaan rustig. Daarnaast zorgen de zijkanten ervoor dat je kat z’n nagels kan slijpen. Kortom de perfecte krabton voor je kat.

Veelgestelde vragen

Waarom heeft je kat een krabton nodig?

Een krabton is een alternatief voor een krabpaal. Je kat heeft zo niet alleen een krabpaal, maar ook een plek om in te slapen. Een krabpaal voorkomt dat je kat z’n nagels in je meubels gaat zetten.

Wanneer is een krabton aan vervanging toe?

De meeste krabtonnen zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Maar als je kat regelmatig z’n nagels erin zet begint het tapijt te slijten. Als er geen plek meer over is om z’n nagels te slijten, dan is het verstandig om een nieuwe krabton aan te schaffen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 krabtonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *