5x Beste kattenmand

Jouw kat verdient natuurlijk z’n eigen plekje in huis. Een kattenmand kan je online in vrijwel alle soorten en maten bestellen. Alleen wat is de beste kattenmand voor je kat? Wij helpen je graag om je kat optimaal van z’n comfort te laten genieten. We hebben een lijst samengesteld met de 5 Beste kattenmanden voor je kat. Je weet zo precies welke mattenmanden goed scoren bij je kat. Dit is weer handig als je een keuze wilt maken voor een nieuwe kattenmand.

Lijst met 5 Beste kattenmanden voor je kat

Beeztees Baboo kattenmand

Ben je op zoek naar een simpele kattenmand? De Beeztees Baboo kattenmand is de oplossing om in huis te zetten. Het is een heerlijke zachte pluche ligmand voor je kat. Je kat vindt het heerlijk om hier z’n eigen holletje in te maken en in op te krullen. Jouw kat kan hier echt heerlijk in slapen. Ben je op zoek naar een kattenmand die goed bij je interieur past? We verkopen de Beeztees Baboo kattenmand in 5 verschillende kleuren. Zo kan je altijd een mandje uitzoeken die past binnen je interieur.

Doxie Pluche kattenmand

De meeste katten liggen niet languit in een mandje. Ze krullen zichzelf helemaal op tot een klein bolletje wol. De Doxie Pluche kattenmand is de perfecte oplossing voor katten die zich graag opkrullen. De kattenmand heeft een doorsnede van 70 cm. Hierdoor kunnen zelfs grote katten een plekje vinden in de Doxie. De Pluche mand voelt tevens heerlijk zacht aan voor je kat. Het pluche kussen voelt tevens super zacht en knus aan. Na gebruik is het mandje ook nog eens eenvoudig schoon te maken in de wasmachine. Zowel katten als honden zijn gek op dit zachte kattenmandje. De kattenmand is ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Tipi Tent kattenmand

Is jouw kat niet echt van de mandjes waarin je open in ligt? Dan hebben we de oplossing voor je in huis namelijk de Tipi Tent kattenmand. Dit kattenmandje is een kleine tipi waar je kat zich heerlijk in kan verstoppen. De tent is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Het enige wat je nodig hebt is een paar houten stokken waar je de tent in kan schuiven. De tent is ook voorzien van een zacht kussentje waar hij heerlijk op kan liggen. De tent zorgt voor de slaapbehoefte van je kat. Maar jonge katten vinden het ook heerlijk om lekker in de tipi te gaan spelen. Als de kattenmand vies wordt kan je hem eenvoudig weer schoonmaken in de wasmachine.

Snoozle Fluffy kattenmand

Ben je op zoek naar een heerlijke Fluffy kattenmand waar je kat zich in op kan krullen? Dan kan je kiezen voor de Snoozle kattenmand. De lichtgrijze kattenmand is gemaakt van zacht pluche. Het is een luxe kattenmand met extra ligcomfort en ondersteuning voor je kat. De kattenmand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kan je een kattenmand bestellen voor een kleine kat, maar ook een grote Noorse boskat. De vijf verschillende maten zijn ideaal voor katten tot 18 kg. Er zijn ook kleine mandjes speciaal voor kleine katten tot 5 kg.

Let’s Sleep Pet Cave kattenmand

Speciaal voor katten die een holletje zoeken om lekker in te slapen is er de Let’s Sleep Pet Cave kattenmand. Dit is een kattenmand die volledig gemaakt is uit vilt. Het mandje is hierdoor oersterk voor katten die niet alles heel laten. Het is een veilig plekje waarin katten zich heerlijk kunnen verstoppen. De kattenmand is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van oortjes. Het is een kattenmand die er gewoon leuk uit ziet om neer te zetten in de woonkamer. De kattenmand wordt ook nog eens geleverd met een zacht kussen om erin te leggen.

Veelgestelde vragen

Kan je het beste een open of gesloten kattenmand bestellen?

Dit ligt helemaal aan jouw kat. De meeste katten vinden het leuk om zichzelf ergens in te verstoppen. Als je al een verstop plekje in huis hebt kan je er een open kattenmand bij aanschaffen. Het is vooral belangrijk dat een kat een plekje voor zichzelf heeft.

Waar moet je opletten bij het kopen van een kattenmand?

Het is belangrijk dat je kat voldoende ruimte heeft om zichzelf op te krullen. De meeste manden gaan op gewicht. Je kan voor een kitten best een maatje groter aanschaffen. Daarbij is het handig als je de kattenmand eenvoudig kan wassen. Het gebeurt vast een keer dat het mandje vies wordt en gewassen moet worden. Het is dan niet fijn als dit alleen met de hand kan.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...