10x Beste kattenmand

Jouw kat verdient natuurlijk z’n eigen plekje in huis. Een kattenmand kan je online in vrijwel alle soorten en maten bestellen. Alleen wat is de beste kattenmand voor je kat? Wij helpen je graag om je kat optimaal van z’n comfort te laten genieten. We hebben een lijst samengesteld met de tien beste kattenmanden voor je kat. Je weet zo precies welke mattenmanden goed scoren bij je kat. Dit is weer handig als je een keuze wilt maken voor een nieuwe kattenmand.

Lijst met 10 beste kattenmanden voor je kat

Beeztees Baboo kattenmand

Ben je op zoek naar een simpele kattenmand? De Beeztees Baboo kattenmand is de oplossing om in huis te zetten. Het is een heerlijke zachte pluche ligmand voor je kat. Je kat vindt het heerlijk om hier z’n eigen holletje in te maken en in op te krullen. Jouw kat kan hier echt heerlijk in slapen. Ben je op zoek naar een kattenmand die goed bij je interieur past? We verkopen de Beeztees Baboo kattenmand in 5 verschillende kleuren. Zo kan je altijd een mandje uitzoeken die past binnen je interieur.

Doxie Pluche kattenmand

De meeste katten liggen niet languit in een mandje. Ze krullen zichzelf helemaal op tot een klein bolletje wol. De Doxie Pluche kattenmand is de perfecte oplossing voor katten die zich graag opkrullen. De kattenmand heeft een doorsnede van 70 cm. Hierdoor kunnen zelfs grote katten een plekje vinden in de Doxie. De Pluche mand voelt tevens heerlijk zacht aan voor je kat. Het pluche kussen voelt tevens super zacht en knus aan. Na gebruik is het mandje ook nog eens eenvoudig schoon te maken in de wasmachine. Zowel katten als honden zijn gek op dit zachte kattenmandje. De kattenmand is ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Tipi Tent kattenmand

Is jouw kat niet echt van de mandjes waarin je open in ligt? Dan hebben we de oplossing voor je in huis namelijk de Tipi Tent kattenmand. Dit kattenmandje is een kleine tipi waar je kat zich heerlijk in kan verstoppen. De tent is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Het enige wat je nodig hebt is een paar houten stokken waar je de tent in kan schuiven. De tent is ook voorzien van een zacht kussentje waar hij heerlijk op kan liggen. De tent zorgt voor de slaapbehoefte van je kat. Maar jonge katten vinden het ook heerlijk om lekker in de tipi te gaan spelen. Als de kattenmand vies wordt kan je hem eenvoudig weer schoonmaken in de wasmachine.

Let’s Sleep Pet Cave kattenmand

Speciaal voor katten die een holletje zoeken om lekker in te slapen is er de Let’s Sleep Pet Cave kattenmand. Dit is een kattenmand die volledig gemaakt is uit vilt. Het mandje is hierdoor oersterk voor katten die niet alles heel laten. Het is een veilig plekje waarin katten zich heerlijk kunnen verstoppen. De kattenmand is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van oortjes. Het is een kattenmand die er gewoon leuk uit ziet om neer te zetten in de woonkamer. De kattenmand wordt ook nog eens geleverd met een zacht kussen om erin te leggen.

Snoozle Fluffy kattenmand

Ben je op zoek naar een heerlijke Fluffy kattenmand waar je kat zich in op kan krullen? Dan kan je kiezen voor de Snoozle kattenmand. De lichtgrijze kattenmand is gemaakt van zacht pluche. Het is een luxe kattenmand met extra ligcomfort en ondersteuning voor je kat. De kattenmand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kan je een kattenmand bestellen voor een kleine kat, maar ook een grote Noorse boskat. De vijf verschillende maten zijn ideaal voor katten tot 18 kg. Er zijn ook kleine mandjes speciaal voor kleine katten tot vijf kilo.

Adori kattenmand

Wil jouw kat zich graag verstoppen? Dan zal hij dol zijn op de kattenmand van Adori. Eigenlijk is dit een slaapzakje gemaakt van zachte pluche: het wordt gegarandeerd een favoriet plekje van jouw spinnende vriend. Katten willen zich namelijk graag verstoppen en een veilige plek opzoeken. Om zijn natuurlijke instinct na te bootsen kun je dus prima dit kattenmandje aanschaffen. Dit mandje heeft een afmeting van 50 x 50 centimeter.

Trixie kattenmand

De kattenmand in de vorm van een kat is een origineel huisje voor jouw kat. Het mandje van Trixie is eigenlijk een soort iglo waar jouw kat zich in kan verstoppen. Het is gemaakt van vilt wat een isolerende werking heeft. Zo weet je zeker dat jouw kat het niet koud zal krijgen. In het mandje ligt een zacht kussentje zodat jouw kat een fijne nachtrust tegemoet gaat. Dit mandje heeft een afmeting van 38 x 35 x 37 centimeter.

MikaMax kattenmand

Het mandje van MikaMax is een echte eyecatcher voor in de woonkamer. Deze kattenmand heeft namelijk een vorm van een haai, zodat jouw kat in de bek van de haai komt te liggen. Naast dat het mandje een leuk design heeft, biedt het mandje jouw kat ook genoeg comfort. Zo is het kussentje in de mand gemaakt van ultra zacht microfiber en is gevuld met katoen. Het kussentje kun je uitwassen. Je kunt het mandje ook platdrukken zodat er een bedje ontstaat. De afmetingen van het mandje zijn 41,6 x 41,6 x 36,4 centimeter.

DC Pets kattenmand

Het kattenmandje van MikaMax is niet de enige in de vorm van een haai. De mand van DC Pets is namelijk ook een haaienmandje. Het fijne aan dit mandje is dat jouw kat deze op meerdere manieren kan gebruiken: jouw kat kan in de haai slapen, je kunt het kussentje uit de haai halen en je kunt de haai zelfs platdrukken zodat het wordt omgetoverd tot een bedje. Daarnaast is het kussentje uit te wassen. De afmetingen van dit schattige kattenmandje zijn 41 x 41 x 36 centimeter.

Designed by Lotte kattenmand

Een kat vindt het prettig om hogerop te liggen. En met het mandje van Designed by Lotte maak jij dat waar voor jouw kat. Deze kattenmand is gemaakt van fluweel. Dit is niet alleen zacht voor jouw kat, het is tegenwoordig ook helemaal hip in het interieur. Bovendien kun je dit mandje uitwassen op dertig graden en het mandje is 45 x 45 x 35 centimeter groot. 

Veelgestelde vragen

Kan je het beste een open of gesloten kattenmand bestellen?

Dit ligt helemaal aan jouw kat. De meeste katten vinden het leuk om zichzelf ergens in te verstoppen. Als je al een verstop plekje in huis hebt kan je er een open kattenmand bij aanschaffen. Het is vooral belangrijk dat een kat een plekje voor zichzelf heeft.

Waar moet je opletten bij het kopen van een kattenmand?

Het is belangrijk dat je kat voldoende ruimte heeft om zichzelf op te krullen. De meeste manden gaan op gewicht. Je kan voor een kitten best een maatje groter aanschaffen. Daarbij is het handig als je de kattenmand eenvoudig kan wassen. Het gebeurt vast een keer dat het mandje vies wordt en gewassen moet worden. Het is dan niet fijn als dit alleen met de hand kan.

Wat is de beste plek voor een kattenmand?

Katten willen graag op een rustig plekje liggen. Bovendien wil de kat graag dat je de mand plaatst op een plek die hij vaak bezoekt. Daarnaast willen katten graag hogerop liggen, zodat ze alles in de gaten kunnen houden.

Bekijk hieronder de volledige top-10 kattenmanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *