5x Beste Kattenvoer

Jouw kat verdient natuurlijk het beste wat er is. Daarom ben je op zoek naar het beste kattenvoer voor je kat. Er zitten grote verschillen in de kwaliteit bij kattenvoer. Daarbij is het aanbod in kattenvoer ook nog eens enorm groot. Het is best lastig om in een gigantisch aanbod nieuw voer uit te zoeken. Wij hebben 5 keer het Beste kattenvoer voor je kat verzameld. In onze toplijst staan verschillende soorten kattenvoer. Je komt dus zowel natvoer als droogvoer voor je kat tegen. Je kan zo eenvoudig nieuw kattenvoer voor je kat uitzoeken.

Lijst met vijf keer het beste kattenvoer

Felix kattenvoer

Felix wordt al jaren beoordeeld als het beste kattenvoer voor je kat. De meeste baasjes geven hun slimme kat graaf Felix natvoer. De voeding bestaat uit kuipjes waarin voldoende voeding voor de dag zit. De voedingstoffen en ingrediënten zijn bewerkt met een voedzame gelei, waardoor het nog lekkerder is om het voer te eten. De meeste katten worden dan ook echt blij van Felix. De voeding is ook nog eens extra voordelig als je voor een multipack gaat. Je betaalt slechts een paar cent per dag aan voeding voor je kat met Felix natvoer. Daarbij is het ook nog eens de populairste keuze van je kat zelf.

Royal Canin kattenvoer

Is jouw kat een actieve kater die vaak buiten te vinden is? Dan is de kans groot dat je kat heel wat energie verbrand. Elke dag rent hij over schuttingdelen of door straten. Met als gevolg dat hij echt wel wat honger heeft als hij weer thuiskomt. Voor katten met normaal tot actief activiteitsniveau heeft Royal Canin Fit 32 ontwikkelt. Deze brokken zijn speciaal gemaakt om jouw kat in een perfecte conditie te houden. Deze voeding houdt je kat niet alleen fit, maar helpt ook om haarballen te voorkomen. Heeft jouw kat veel last van haarballen? Dan bevorderen de vezels in deze voeding het verminderen van haarballen.

Whiskas kattenvoer

Ben je op zoek naar prima kattenvoer in gelei voor je kat? Dan kan je natuurlijk voor Whiskas kiezen. Je volwassen kat kan hier prima van smikkelen. Elk kuipje geeft precies voldoende voeding en energie voor je kat. Je hoeft zo niet meer uit te zoeken hoeveel voer je kat precies moet geven. Elk zakje zorgt voor een uitgebalanceerde maaltijd. Je kan hierbij ook nog eens kiezen voor verschillende smaken en verse ingrediënten in gelei. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een stukje vlees of verse zalm dat tot Whiskas voer verwerkt is. Met Whiskas kan je kat van een lang en gelukkig leven genieten.

Purina One Adult kattenvoer

Net als Royal Canin maakt ook Purina One premium kattenvoer voor je kat. Je kan hierbij rekenen op een hoge kwaliteit brokken voor je kat. De voeding is speciaal ontwikkelt voor volwassen katten. Het voordeel van het geven van brokken is dat je tot wel 40% tandaanslag bij je kat verminderd. Hierdoor is de kans groot dat je kat nog langer van z’n gebit kan genieten. De brokken dragen ook bij aan het verbeteren van de weerstand van je kat. Het is tevens smakelijke droogvoeding waar je kat echt elke dag van kan genieten.

Gourmet kattenvoer

Een heerlijk merk natvoer voor je kat is Gourmet Perle Mini Filet Bites. Dit zijn zakjes met een dagelijks portie natvoer voor je kat. Gourmet staat bekend om de complete filet bites in plaats van geprakt kattenvoer. Je kan hierbij een multimix kiezen met meerdere smaken zoals rund, kip, konijn en zalm. Door af te wisselen blijft je kieskeurige kat enthousiast bij het openen van een zakje natvoer. Gourmet Perle staat bekend om de hoogwaardige ingrediënten en verfijnde smaak voor kieskeurige katten.

Veelgestelde vragen

Brokken of natvoer voor je kat?

Brokken zijn beter voor de tanden van je kat. Je kat zal langer met z’n gebit doen bij brokken. Maar kieskeurige katten gaan sneller voor natvoer. Je kan eventueel overwegen om een combinatie van beide te geven. Dankzij voldoende afwisseling blijft je kat ook enthousiast over de voeding.

Wanneer moet je speciaal voer geven?

Geef speciaal voer altijd in overleg met de dierenarts. Royal Canin heeft bijvoorbeeld speciaal voer voor katten met nierproblemen, overgewicht of een allergie. De dierenarts kan je adviseren welke zak je precies nodig hebt. Ga dit niet zelf uitvogelen, maar overleg altijd met de dierenarts voor speciaal voeding. Een gezonde kat heeft eigenlijk geen speciale voeding nodig. De meeste katten doen het prima op de voeding uit dit toplijstje.

Bekijk hieronder de volledige top-5 beste kattenvoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *