5 Beste natvoer kat

De meeste katten zijn ongelofelijk kieskeurig als het gaat om eten. Het kan daardoor voor het baasje even zoeken zijn wat je kat echt lekker vindt. Er zijn bijvoorbeeld katten waar je met geen mogelijkheid brokjes aan kan geven. Natvoer is dan de beste oplossing om je kat voldoende vitamines en voedingstoffen binnen te laten krijgen. Wij hebben een selectie gemaakt met de 5 Beste natvoer merken voor je kat. Handig als je nog een paar merken wilt uitproberen voor je de kat tevreden kan stellen.

Lijst met 5 Beste natvoer kat

Felix

Felix is misschien wel het bekendste merk natvoer voor je kat. De reclames komen regelmatig op de televisie voorbij. Felix is tevens een merk dat door veel katten enorm op prijs gesteld wordt. De kans is groot dat jouw kat dit natvoer wel graag wil eten. Felix kattenvoer wordt gemaakt uit hoogwaardige ingrediënten in combinatie met gelei. Er zijn verschillende smaken van Felix verkrijgbaar zoals: kip, rund, zalm en tonijn. Uiteraard heeft jouw kat waarschijnlijk een voorkeur voor een portie. In het kattenvoer zitten voldoende vitamine en mineralen om als vaste voeding voor je kat te voldoen.

Whiskas

Nog een top merk voor natvoer voor je kat is Whiskas. Elk pakje geeft voldoende energie voor je kat om de dag door te brengen. Daarbij hou je jouw kat altijd op het perfecte gewicht. Je hebt geen gedoe meer met het afwegen van het voer voor je kat. Elke dag krijgt jouw kat een uitgebalanceerde maaltijd met lekkere stukjes vlees of vis. Er zijn aan de voeding ook Omega 6 vetzuren toegevoegd. Hierdoor gaat de vacht van je kat prachtig glimmen. Er zijn verschillende smaken voor je kat van Whiskas verkrijgbaar. Van vis tot gevogelte of rundvlees alles is mogelijk. Je kat raakt door verschillende smaken te serveren minder snel uitgekeken op natvoer.

Gourmet File

Ben je op zoek naar luxe natvoer voor je kat? Gourmet Perle wordt elke dag met zorg bereid voor je kat. Dit is natvoer dat bereid wordt in heerlijke filets die je kat kan eten. Elke filet wordt geserveerd met een sausje om het helemaal af te maken. Je kan kiezen uit verschillende smaken zoals kip, rund, konijn of zalm. Het is slim om je kat elke dag een andere smaak voor te zetten. Zo krijgt je kat een gevarieerde maaltijd en is hij minder snel op het natvoer uitgekeken. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten is Gourmet File zeker weten een aanrader.

Royal Canin natvoer met extra zorg

Ben je op zoek naar natvoer dat voldoet aan alle eisen van de dierenarts? Dan kom je uit bij Royal Canin. Royal Canin heeft voor verschillende situaties speciaal natvoer voor de kat ontwikkelt. Denk aan katten met suikerziekte, overgewicht, sterilisatie of nierproblemen. Royal Canin is echt gespecialiseerd in het maken van kattenvoer voor katten met een onderliggende aandoening. Jouw kat mag misschien geen Felx, Whiskas of Gourmet meer, maar kan nog wel verwend worden met Royal Canin. Je weet met dit merk zeker dat je kat de juiste ingrediënten voor een uitgebalanceerd dieet krijgt.

Sheba natvoer

Sheba is ook een ideaal merk natvoer om je kat te serveren. Het voordele van Sheba is dat je verschillende varianten in een big pack kan aanschaffen. Handig als jouw kat bijvoorbeeld alleen gevogelte lust en de zalm liever laat staan. Sheba weet goed in te spelen op de kieskeurige katten. Dankzij een big pack natvoer ben je ook nog eens voordelig uit. De Sheba natvoer porties zijn gemaakt als filet bites. Hierdoor vinden zelfs de meest kieskeurige katten de voeding lekker.

Veelgestelde vragen

Kan je natvoer als dagelijkse voeding gebruiken?

In natvoer zitten alle benodigdheden voor je kat voor z’n dagelijkse behoeftes. Voor de tanden kunnen brokjes beter zijn, maar als je kat dit echt niet neemt is natvoer een fijn alternatief. Sommige baasjes kiezen ervoor om natvoer naast brokjes te geven.

Is natvoer schadelijk voor katten met nierproblemen?

Als jouw kat nierproblemen heeft is het belangrijk om de voeding hierop af te stellen. Helaas heeft de meeste voeding te weinig ondersteuning bij nierproblemen. Royal Canin heeft speciaal natvoer voor katten met medische ongemakken. Er bestaat ook natvoer voor katten met nierproblemen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...