5x Beste kogelbeschermers

Kogelbeschermers worden ook wel strijklappen genoemd. Ze beschermen de achterbenen van je paard tegen hun benen die tegen elkaar aan komen. Paarden kunnen ernstige beschadigingen aan hun benen krijgen hierdoor. Om dit te voorkomen kun je kogelbeschermers gebruiken. Maar welke kogelbeschermer is nu het beste? Deze vraag word beantwoord in dit artikel, waarin de 5 beste kogelbeschermers worden weergegeven.

Lijst met 5 beste kogelbeschermers

BR Strijklappen Ultimo

De BR Strijklappen Ultimo zijn ideaal als je de achterbenen van je paard wilt beschermen tegen strijken. Deze strijklappen zijn verkrijgbaar in de volgende maten: Cob, Full, Pony. BR Strijklappen Ultimo PU zijn voorzien van een zachte neopreen voering en elastische rubberen snelsluitingen. Ze bieden dankzij de perfecte pasvorm optimale bescherming aan je paard of pony. Deze strijklap is gekeurd en voldoet daarmee aan de FEI regels voor jonge springpaarden en internationale wedstrijden. Deze kogelbeschermers zijn licht van gewicht en er is geen elastiek gebruikt in de sluitingen, daarnaast voldoen ze aan de juiste hoogte. Ze beschermen jouw paard of pony optimaal, daar waar ze jouw paard of pony moeten beschermen. Deze kogelbeschermers voldoen aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zoek jij de juiste kogelbeschermers voor je paard of pony? Zoek jij kogelbeschermers die niet duur zijn? Kijk dan niet verder en schaf deze kogelbeschermers aan, want ze doen wat ze moeten doen, de benen van je paard beschermen.

QHP Strijklappen Champion

De QHP Strijklappen Champion zijn verkrijgbaar in de maten: Cob, Full of Pony. Deze kogelbeschermer is dus bij elk formaat paard te gebruiken. Deze kogelbeschermer beschikt over een harde buitenkant, deze harde schaal zorgt ervoor dat je paard optimaal beschermt is, daarnaast is deze kogelbeschermer gevoerd. Deze voering bestaat uit het zogenoemde speciale airflow neopreen en voert vocht en warmte goe af. In de schaal zitten luchtgaatjes (bij de pezen), hierdoor worden de benen niet te warm. Dankzij de elastische snelsluitingen zijn deze kogelbeschermers makkelijk te bevestigen. De kogelbeschermers zijn gemaakt van Polyurethaan (Thermoplastisch) en Neopreen. De voering heeft nog een andere belangrijke functie namelijk: schokken absorberen. Deze kogelbeschermer sluit goed aan op het been van je paard, beschermt de kogels bij het aantikken, waarmee blessures tegen worden gegaan. Deze kogelbeschermers zijn sportief en gedecoreerd met glanzende strepen en patronen die je ziet op de matte schaal. Wil je jouw paard of pony optimaal beschermen? Kies dan voor deze kogelbeschermers.

QHP Strijklappen

QHP Strijklappen zijn open strijklappen, wat inhoud dat ze alleen op de plaats waar nodig is beschikken over een harde schaal. Aan de achterkant zijn ze zacht. Indien je deze kogelbeschermers koopt ontvang je ze als set. Je kunt deze kogelbeschermers af sluiten met klittenband. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Aqua Bruin Felrood Fuchsia Geel Lime Oranje Paars Sky Wit Zwart, en in de maten: Shet, Pony en Full. Ze zijn gemaakt van plastic en neopreen. Ze zijn anatomisch verantwoord, beschikken over een goede pasvorm en beschermen jouw paard optimaal. Kijk zeker eens naar deze strijklappen, want ze bieden jouw paard de bescherming die het nodig heeft.

Rider Pro Strijklap Neopreen

De Rider Pro Strijklap Neopreen is de kogelbeschermer die jouw paard of pony goed beschermt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitgevoerd in het zwart. De buitenkant van deze kogelbeschermer is hard en gemaakt van kunststof. De binnenzijde is bekleed met zacht kalfsleder, dit biedt jouw paard of pony extra comfort. Deze kogelbeschermer is voorzien van een sterke elastische band, die kun je verstellen aan het einde dankzij de pensluiting, deze kogelbeschermer beschikt over een goede pasvorm. Wil jij jouw paard of pony de bescherming bieden die het nodig heeft? Kijk dan niet verder en kies voor deze van Rider Pro. Ze zijn luxe uitgevoerd en erg prettig voor je paard dankzij de lederen binnenkant.

Equick Kogelbeschermers Eshock 

Deze Equick Kogelbeschermers Eshock  weren schokken. Dankzij de gepatenteerde efluidgeltechnologie, dit is een speciale bubbel in de schaal en met behulp van lucht- en gelcompressie hebben zij het vermogen om schokken te absorberen. Bovendien zorgt de vormgeving ervoor dat het been van het paard tijdens het springen niet wordt geblokkeerd. Het zijn kogelbeschermers van topkwaliteit die beschikken over veel technische hoogstandjes. De buitenschaal is versterkt met tpu, de binnenzijde is voorzien van een zachte neopreen voering met wasbare lycra randen, deze randen voorkomen schuurplekken. Verder beschikken deze kogelbeschermers over handige sluitingen, dankzij de elastische band kun je ze makkelijk bevestigen. Deze kogelbeschermers worden aangeraden als je veel- en intensief springt met je paard.

Veelgestelde vraag:

Waarvoor dienen kogelbeschermers?

Kogelbeschermers beschermen jouw paard als deze veel met zijn benen tegen elkaar aan tikt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...