6x Beste Krabplank

Elke kat heeft vanuit de natuur de behoefte om regelmatig z’n nagels te krabben. Dit doet je kat o.a. om de nagels kort te houden. Als baasje is het verstandig om in z’n krabbehoefte te voorzien met bijvoorbeeld een krabplank. Een krabplank kan eventueel tegen de muur gemonteerd worden. Je kat kan hier heerlijk z’n nagels inzetten en beginnen met krabben. Er zijn verschillende krabplanken waar je uit kan kiezen voor je kat. De zes beste krabplanken voor je kat hebben we voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke krabplank je het beste kan bestellen.

Lijst met 6 beste krabplanken voor je kat

Snoozle krabplank

Iedere kat heeft iets nodig om zijn nagels in te zetten. Dat is om de nagels te verzorgen, maar ook om zich te kunnen uitrekken en om stress te verminderen. Een goede krabplank is daarom een echte musthave, zoals die van Snoozle. Deze krabpaal heeft een modern design gemaakt van karton – katten zijn immers dol op karton. Ook kan jouw kat na het krabben lekker chillen op deze krabplank nadat je wat kattenkruid hebt gegeven.

Flamingo krabplank

Ben je voor je kat op zoek naar een extra grote plek om z’n nagels even te scherpen? Dan kan je voor de Flamingo krabplank kiezen. De krabplank kan je direct op de hoek van de muur bevestigen. Je kan de krabplank op zowel binnen als buitenhoeken monteren. Je kat heeft zo een fijne plek om even z’n nagels op de muur uit te leven zonder dat dit schade veroorzaakt. De krabplank is gemaakt van stevig Sisal tapijt. Sisal tapijt is extra fijn voor de kattennagels en gaat lekker lang mee. Zo kan je kat nog lang plezier beleven aan deze krabplank.

Beeztees Luxe Sisal krabplank

Ben je gewoon op zoek naar een rechte krabplank gemaakt van luxe Sisal? Dan is de Beeztees krabplank de perfecte oplossing. Je kat kan hier heerlijk z’n nagels tegenaan zetten. Je kat kan zo eindelijk z’n behoefte kwijt zonder dat hij het tapijt of de meubels gebruikt. Doordat de Beeztees krabplank van luxe Sisal gemaakt is gaat hij vrij lang mee. Zelfs na een paar maanden gebruik blijft de krabplank er mooi uit zien. Zo kan je kat voorlopig met de krabplank vooruit en voorkom je dat je meubels eraan gaan.

Trixie Krabplank hoekmodel

Ben je op zoek naar een luxe hoekmodel krabplank? De Trixie krabplank is een mooi hoekmodel waar je kat z’n nagels in kan zetten. De krabplank is gemaakt van luxe pluche en voorzien van Sisal tapijt. In het tapijt kan je kat heerlijk z’n nagels zetten. Je kan de krabplank op de hoek monteren. Het is zeker weten de moeite waard om de krabplank aan te schaffen als je op zoek bent naar iets anders dan de standaard hoekmodel krabplanken. Met dit model kan je kat zich voorlopig helemaal uitleven.

Beeztees Krabsofa krabplank

Ben je op zoek naar een krabplank die iets anders is dan je normaal op het internet tegenkomt? De Beeztees Krabsofa krabplank is heerlijk om z’n nageltjes op uit te leven, maar ook om op te relaxen. Je kat kan er heerlijk op liggen, maar ook volop aan de slag om eraan te krabben. Je kat kan zo zijn natuurlijke krabbehoefte kwijt. Om de krabsofa extra aantrekkelijk voor je kat te maken wordt er kattenkruid bijgeleverd. Je kan zo je kat overhalen om de sofa te gebruiken in plaats van je eigen meubels. De krabsofa zelf is gemaakt van karton en voorzien van Sisal tapijt.

District 70 design krabplank

Is jouw kat een echte luxe poes? Dan is de District 70 de ideale krabplank voor je kat. Het krabmeubel kan gebruikt worden om op te spelen of z’n nagels uit te slaan. Maar je kat kan hem ook gebruiken om even een dutje op te doen of te loungen. De design krabplank is aan twee zijdes voorzien van Sisal tapijt. Is de krabplank aan vervanging toe? Dan draai je hem gewoon om. Hierdoor gaat de krabplank extra lang mee. Daarbij is de District 70 ook nog eens een eyecatcher in je woonkamer. Doordat de krabplank qua basis uit karton gemaakt is zal dit al snel een favoriet voor je kat worden.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je een krabplank nodig?

Je kat heeft van nature de behoefte om z’n nagels ergens tegenaan te krabben. In de natuur doet de kat dit tegen een boom. Door een krabplank in huis te plaatsen kan je voorkomen dat je kat de meubels gebruikt als krabplank.

Wanneer moet je een nieuwe krabplank aanschaffen?

Op ten duur slijt het tapijt van de krabplank. Er is daardoor geen houvast meer voor de kat om z’n nagels te slijpen. Als je teveel slijtage plekken op de krabplank ziet wordt het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Doe dit wel op tijd, zodat je kat niet aan de meubels begint.

Bekijk hieronder de volledige top-6 krabplanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *