5x Beste Neusnetje

Net als mensen kunnen paarden ook gevoelig zijn voor pollen. Zeker als ze in de zomer op de wei staan kunnen ze hier extra last van hebben. Om je paard te beschermen kun je kiezen voor een neusnetje. Het grote voordeel is ook dat je paard gelijk tegen vliegen en andere insecten wordt beschermd. Hieronder een lijst met de vijf beste neusnetjes.

Lijst met beste neusnetjes

Horka Neusnetje

Het Horka Neusnetje biedt jouw paard de bescherming die het nodig heeft. Het neusnetje van Horka is gemaakt van zachte mesh en beschermt je paard tegen vliegen en pollen. Door middel van het klittenband kun je het zeer eenvoudig bevestigen. Het is ook mogelijk om dit neusnetje te bevestigen aan het halster of hoofdstel.

QHP Neusnetje 

Het QHP Neusnetje is eenvoudig, maar de ideale basis om je paard te beschermen tegen pollen en vliegen. Het is gemaakt van polyester en verkrijgbaar in de maten S en M en L. Dankzij het klittenband kun je het eenvoudig bevestigen aan het halster of hoofdstel.

HKM Neusnetje

Ook HKM heeft een neusnetje op de markt gebracht. Dit netje is gemaakt van polyester en zal jouw paard beschermen tegen vliegen en andere insecten. Bovendien is dit netje scheurbast en je kunt ‘m uitwassen in de wasmachine op dertig graden.

Harry’s Horse Neusnetje

Voor jouw paard is het neusnetje van Harry’s Horse de ideale uitvinding. Dit netje is namelijk anatomisch gevormd, waardoor het altijd een goede pasvorm zal aannemen. Het netje zal beschermen tegen vliegen, pollen en andere dingen die vervelend zijn voor jouw paard. Je kunt het netje eenvoudig bevestigen met klittenband.

Harry’s Horse Neusnetje

Hier een ander neusnetje van Harry’s Horse. Deze zal ervoor zorgen dat de ademhaling en het bitgebruik van jouw paard niet belemmerd zal worden. Ook zal dit netje natuurlijk beschermen tegen vliegen, pollen en andere vervelende dingen.

Veelgestelde vragen

Waar dient een neusnetje voor?

Een neusnetje beschermt jouw paard tegen vliegen op zijn neus en tegen pollen.

Hoe bevestig je een neusnetje?

Een neusnetje kun je vaak met klittenband sluitingen bevestigen aan het halster of hoofdstel. Het zijn vaak makkelijke sluitingen die je heel makkelijk vast kunt maken.

Kan mijn paard wel eten met een neusnetje?

Ja, want het neusnetje zit niet over de mond van het paard heen. Vaak beschermt het alleen de neus. Zo is de mond nog vrij om gras te eten.

Bekijk hieronder de volledige top-5 neusnetjes

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

Waar moet je op letten bij het kopen van een kitten?

Een kitten is een en al schattigheid. We snappen daarom goed dat jij erover na zit te denken om een kitten te kopen. Maar, een kitten is veel meer dan...

Waar moet je op letten bij het kopen van een puppy?

Yes, er komt gezinsuitbreiding aan! Wanneer jullie ervoor kiezen om een kleine viervoeter te kopen, brengt dat veel vreugde en geluk met zich mee. Toch koop je een puppy niet...

8x Beste Kattenspeelgoed

Wist je dat kattenspeelgoed heel belangrijk is voor jouw kat? Jouw kat blijft spelenderwijs in beweging, maar speelgoed kan ook een vorm van vermaak zijn. Zo verveelt jouw kat zich...

10x Beste Zwarte Hondenmand

Als je een hond hebt, is een hondenmand wel erg handig om te hebben. Ben jij opzoek naar een hondenmand en wil je specifiek een zwarte hondenmand? Hieronder lees je...