5 beste scheermachines

Soms is het belangrijk dat je jouw paard scheert. Het is niet altijd nodig, maar als je jouw paard wilt scheren, is het belangrijk dat je dit met de juiste scheermachine doet. Er zijn veel scheermachines te koop. Soms zie je door de bomen het bos zelfs niet meer. Daarom is het belangrijk om goed uit te zoeken welke scheermachine bij jouw wensen aansluit. In dit artikel vind je een lijst met de 5 beste scheermachines.

Lijst met 5 beste scheermachines

Kneizer Paarden scheermachine

De Kneizer Paarden scheermachine is zeer geliefd onder diverse paarden houders. Het is dan ook een scheermachine die veelvuldig wordt verkocht. Het mooie aan deze scheermachine is de gebruiksvriendelijkheid- en kwaliteit. Dit is het nieuwste model wat op de markt is van het merk Kneizer. Deze scheermachine is comfortabel, stil en geschikt om je hele paard mee te scheren. Je kunt de kracht van dit paarden scheerapparaat goed vergelijken met een conventionele machine van 400w. Dat is opmerkelijk, want deze machine verbruikt slechts 200w aan stroom. De nieuwste motor techniek wordt veel minder warm en veel krachtiger dan menig andere scheermachine. Daarbij is de motor van deze machine compleet onderhoud vrij. Deze machine maakt 3000 snijbewegingen per minuut en is daarmee ideaal om door de dikke vacht van je paard- of pony geen te gaan. Je kunt genieten van een comfortabele handgrip en dit bevordert het scheerresultaat. Messen van Heiniger- en Oster passen ook op deze machine.

Heiniger Explorer Accu Scheermachine

De Heiniger Explorer Accu Scheermachine is niet de goedkoopste, maar dan heb je ook wat. Allereerst moet je weten dat deze scheermachine op accu werkt, je zit dus niet eindeloos met allerlei draden te rommelen. Er zit een laadindicator op de lader, op deze manier weet je hoelang je nog kunt scheren. Verder heb je geen vermogensverlies dankzij het geavanceerde dubbele tandwiel. Het motorvermogen beschikt over 10.8 V Lithium-Ion en de snelheid is 2450 toeren. De oplaadtijd van de accu is twee uur en dankzij de pre-conditionering gaat de accu lang mee. Je kunt de mesjes reinigen met het bijgevoegde borsteltje.

Lister Tondeuse Star Paard – Incl. Koffer – 1 St

Lister heeft een prachtige tondeuse op de markt gebracht onder de naam: Lister Tondeuse Star Paard . Deze tondeuse bestaat uit een hele set en wordt geleverd inclusief koffer. Deze tondeuse weegt 10 kg en is gemakkelijk in gebruik. Je gaat ermee door elke vacht en op deze manier kun je jouw paard veilig scheren. Ontdek deze tondeuse en ervaar het voordeel van een hele set.


Koffer met inhoud Paarden tondeuse 6-delig 350W


Deze Koffer met inhoud beschikt over een Paarden tondeuse 6-delig 350W
en is ideaal om jouw paard mee te scheren. De prijs/kwaliteit verhouding is subliem en je koopt een hele set in een keer. Het mooie aan deze set is dat hij 6 delig is. Zo kun je goed vooruit en kun je jouw paard goed scheren. De behuizing van deze scheermachine is slank en ligt daardoor fijn in de hand. Het is prettig om over een compacte scheermachine te beschikken, je bent immers niet in een tel klaar met scheren. Deze 350 W clipper is sterk en kan door elke paardenvacht geen komen. De snelheid is hoog namelijk: 2400 RPM en dit zorgt voor een vlotte scheer beurt.

Kerbl Accu- scheerapparaat Sonic 

Het Kerbl Accu- scheerapparaat Sonic is perfect om jouw paard van die dikke vacht te ontdoen. De scheerkop is keramisch en zorgt voor goede scheereigenschappen. De krachtige NiMH-accu met 1200 mAH zorgt voor scheergemak. Je hebt geen draden dankzij de accu en je krijgt een reserveaccu, zo kun je ononderbroken scheren. Je hebt de mogelijkheid om dankzij de 5 instelbare lengtestanden en het stelwiel alles goed in te stellen. Je krijgt er vier opsteek kammen bij.

Veelgestelde vragen:

Hoe kies je de juiste scheermachine?

Het is best lastig om de juiste scheermachine te kiezen, want er zijn er zoveel te koop. Hoe kies je nou de juiste? Het is allereerst belangrijk dat je weet wat je zoekt. Wat wil je er aan uitgeven? Wil je een draadloze scheermachine? Wil je een snelle scheermachine? Welk merk prefereer jij? Als je al deze vragen beantwoord kun je een lijstje maken. Lees veel reviews en vraag aan je collega’s. Op deze manier zul je een miskoop voorkomen.

Zijn er scheermachines zonder draad?

Ja; want sommige mensen vinden het niet fijn om met draad te scheren. Al is een scheermachine op accu vaak wel wat minder krachtig. Dit vermindert wel het scheerresultaat.


Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...