5x Beste Scheermachine

Soms is het belangrijk dat je jouw paard scheert. Het is niet altijd nodig, maar als je jouw paard wilt scheren, is het belangrijk dat je dit met de juiste scheermachine doet. Er zijn veel scheermachines te koop. Soms zie je door de bomen het bos zelfs niet meer. Daarom is het belangrijk om goed uit te zoeken welke scheermachine bij jouw wensen aansluit. In dit artikel vind je een lijst met de 5 beste scheermachines.

Lijst met 5 beste scheermachines

Kneizer Scheermachine

De Kneizer paardenscheermachine is zeer geliefd onder diverse paarden houders. Het is dan ook een scheermachine die veelvuldig wordt verkocht. Het mooie aan deze scheermachine is de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Dit is het nieuwste model wat op de markt is van het merk Kneizer. Deze scheermachine is comfortabel, stil en geschikt om je hele paard mee te scheren. Je kunt de kracht van dit paarden scheerapparaat goed vergelijken met een conventionele machine van 400w. Dat is opmerkelijk, want deze machine verbruikt slechts 200w aan stroom. De nieuwste motor techniek wordt veel minder warm en veel krachtiger dan menig andere scheermachine. Daarbij is de motor van deze machine compleet onderhoud vrij. Deze machine maakt 3000 snijbewegingen per minuut en is daarmee ideaal om door de dikke vacht van je paard of pony geen te gaan. Je kunt genieten van een comfortabele handgrip en dit bevordert het scheerresultaat. Messen van Heiniger en Oster passen ook op deze machine.

Heiniger Scheerapparaat

De Heiniger scheermachine op accu is niet de goedkoopste, maar dan heb je ook wat. Allereerst moet je weten dat deze scheermachine op accu werkt, je zit dus niet eindeloos met allerlei draden te rommelen. Er zit een laadindicator op de lader, op deze manier weet je hoelang je nog kunt scheren. Verder heb je geen vermogensverlies dankzij het geavanceerde dubbele tandwiel. Het motorvermogen beschikt over 10.8 V Lithium-Ion en de snelheid is 2450 toeren. De oplaadtijd van de accu is twee uur en dankzij de pre-conditionering gaat de accu lang mee. Je kunt de mesjes reinigen met het bijgevoegde borsteltje.

Heiniger Scheermachine

Heiniger heeft een prachtige tondeuse op de markt gebracht. Deze tondeuse bestaat uit een hele set en wordt geleverd inclusief koffer. Deze tondeuse weegt 10 kg en is gemakkelijk in gebruik. Je gaat ermee door elke vacht en op deze manier kun je jouw paard veilig scheren. Ontdek deze tondeuse en ervaar het voordeel van een hele set.

Scheermachine in koffer

Deze scheermachine in een koffer en is ideaal om jouw paard mee te scheren. De prijs/kwaliteit verhouding is subliem en je koopt een hele set in een keer. Het mooie aan deze set is dat hij 6 delig is. Zo kun je goed vooruit en kun je jouw paard goed scheren. De behuizing van deze scheermachine is slank en ligt daardoor fijn in de hand. Het is prettig om over een compacte scheermachine te beschikken, je bent immers niet in een tel klaar met scheren. Deze 350 W clipper is sterk en kan door elke paardenvacht geen komen. De snelheid is hoog namelijk: 2400 RPM en dit zorgt voor een vlotte scheer beurt.

Kerbl Scheerapparaat 

Het scheerapparaat van Kerbl is perfect om jouw paard van die dikke vacht te ontdoen. De scheerkop is keramisch en zorgt voor goede scheereigenschappen. De krachtige NiMH-accu met 1200 mAH zorgt voor scheergemak. Je hebt geen draden dankzij de accu en je krijgt een reserveaccu, zo kun je ononderbroken scheren. Je hebt de mogelijkheid om dankzij de 5 instelbare lengtestanden en het stelwiel alles goed in te stellen. Je krijgt er vier opsteek kammen bij.

Veelgestelde vragen

Hoe kies je de juiste scheermachine?

Het is best lastig om de juiste scheermachine te kiezen, want er zijn er zoveel te koop. Hoe kies je nou de juiste? Het is allereerst belangrijk dat je weet wat je zoekt. Wat wil je er aan uitgeven? Wil je een draadloze scheermachine? Wil je een snelle scheermachine? Welk merk prefereer jij? Als je al deze vragen beantwoord kun je een lijstje maken. Lees veel reviews en vraag aan je collega’s. Op deze manier zul je een miskoop voorkomen.

Zijn er scheermachines zonder draad?

Ja; want sommige mensen vinden het niet fijn om met draad te scheren. Al is een scheermachine op accu vaak wel wat minder krachtig. Dit vermindert wel het scheerresultaat.

Bekijk hieronder de volledige top-5 scheerapparaten voor jouw paard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *