5x Beste Paarden Scheermes

Soms is het belangrijk om je paard te scheren. Dit doe je met een scheermachine of ook wel tondeuse genoemd. We hebben al een aantal scheermachines aanbevolen, maar zonder een scheermes kun je natuurlijk niets. Scheermessen zijn essentieel, want daar bestaat jouw tondeuse uit. Zonder mes kun je niet scheren, daarom is het belangrijk om een goed mes te hebben. Je kunt een goede tondeuse hebben, maar met een slecht mes merk je niets van de kwaliteit van die machine. Het is lastig om uit te kiezen welke scheermessen het beste zijn. Daarom in dit artikel een lijst met de vijf beste scheermessen.

Lijst met 5 beste scheermessen

Heiniger Scheermessen

Heiniger Scheermessen Set Extra Fijn zijn van die messen die je moet hebben. Deze messenset beschikt over een ondermes van 31 fijn en bovenmes 23. Dit scheermes is ideaal, want je kunt je paard er netjes mee scheren, zonder strepen. Dit is dankzij het extra fijne mes, dit scheermes zorgt voor een beter scheerresultaat. De messen zijn verwisselbaar en makkelijk om te verkrijgen. Je kunt deze messen heel makkelijk online kopen, ze zijn makkelijk om te bewaren en passen in jouw scheerapparaat. Zo scheer jij jouw paard keurig netjes zonder strepen.

Heiniger Scheermessen

Heiniger Scheermes 31/15 standaard set paard 703-530 is van Heiniger. Dit is een standaard scheermessenset en het geeft jou de mogelijkheid om je paard optimaal te scheren. De maten van deze messenset zijn subliem en zorgen voor een goede verhouding tijdens het scheren. Deze scheermessenset bestaat uit een onder- en bovenmes. Jouw Heiniger scheerapparaat kan natuurlijk wel eens een keer nieuwe messen gebruiken. Deze set is daar geschikt voor, je kunt de messen makkelijk vervangen. Deze messenset bestaat uit een 31- tands ondermes en 15-tands bovenmes. Dit scheermes is uitermate geschikt om je paard mee te scheren. Ze zijn van goede kwaliteit en je kunt ze meerdere keren laten slijpen.

Kerbl Scheerapparaat inclusief messen

Het Kerbl Scheerapparaat FarmClipper 4 – 200 W – incl. set scheermessen (31/15 tanden) moet even genoemd worden. Het is een perfect scheerapparaat en beschikt over extra messen. De scheermessen in dit scheerapparaat zijn zeer verfijnt, daarom wordt dit scheerapparaat inclusief messen in deze lijst vernoemd. Het scheerapparaat is sowieso heel goed, zeker dankzij de scheermessen. Je kunt deze scheermessen heel makkelijk slijpen en nieuw kopen. Dat hoeft dan niet met het scheerapparaat erbij, want dat heb je dan al. Deze messen zijn dus ook los verkrijgbaar. Deze supra scheermessen zorgen voor een perfecte scheerkwaliteit. Zo kun je door de vuilste vacht heen scheren. Dit is natuurlijk ideaal, je paard is niet altijd even schoon.

Heiniger Scheermessen

Heiniger beschikt over perfecte tondeuses. De scheerapparaten van Heiniger zorgen voor het scheer resultaat dat je zoekt als je jouw paard wilt scheren. Het is belangrijk om te beschikken over de juiste messen. Je kunt deze messen heel makkelijk vervangen dankzij de Heiniger Scheermessen Set Heiniger 31/23. Deze scheermessen set is in diverse maten verkrijgbaar. Zo ook in de maat 31/23. Dit betekend dat het ene scheermes over een tand lengte van 31 beschikt en de andere over een tand lengte van 23.

Heiniger Scheermessen

De Scheermessen Set van Heiniger 21/23 is in diverse maten verkrijgbaar. Heiniger beschikt over kwaliteit scheerapparaten en scheermessen. Het mooie aan Heiniger scheermessen is dat ze in diverse tand lengtes verkrijgbaar zijn. Op deze manier kun jij de vacht van je paard op elke gewenste lengte scheren. Zo ook met deze scheermessen set. Deze set beschikt over scheermessen met een lengte van 21 en 23. Dit is perfect en op deze manier kun je genieten van optimaal resultaat.

Veelgestelde vragen

Hoe kies je het juiste scheermes?

Het is niet moeilijk om een scheermes te vinden. Het is allereerst belangrijk dat je kijkt naar het merk van je tondeuse. Niet elk scheerapparaat laat het toe om er andere scheermessen in te stoppen. Daarom is het van belang dat je kijkt naar het merk en of er universele messen in kunnen. Daarna is het van belang dat je kijkt naar de lengte. Hoe kort wil je jouw paard scheren? Welke tand lengte heb je nodig? Dit zijn allemaal factoren die een rol spelen bij het kiezen van het juiste scheermes.

Is een scherp scheermes belangrijk?

Ja; want als het mes niet scherp is kom je niet door de vacht van je paard heen. Je zult je paard er pijn mee doen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 scheermessen voor jouw paard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *