5x de Beste Puppy shampoo

De meeste puppy’s vinden het heerlijk om buiten te ravotten. Met als gevolg dat ze nog sneller vies worden dan een gewone hond. De snelste manier om je puppy weer schoon te krijgen is door deze te wassen. Hou er alleen wel rekening mee dat het niet goed voor de huid is om je puppy vaak te wassen. Als je puppy gaat wassen is het slim om dit met speciale puppy shampoo te doen. We hebben de beste puppy shampoo’s voor je op een rijtje gezet.

5x de Beste Puppy Shampoo

PH Puppy Shampoo

Pet Head is een populair hondenshampoo merk. De shampooflessen zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook speciaal ontwikkelt voor je hond. Ze hebben speciaal voor de jonge honden een puppy shampoo ontwikkelt. De shampoo heeft de geur van sinaasappel en zorgt voor een mooi verzorgde gladde vacht. Een groot pluspunt is dat de shampoo PH neutraal is en vrij van parabenen en DEA. Hierdoor is de shampoo niet schadelijk om te gebruiken voor je puppy.  

Hery Bio Puppy shampoo

Ben je op zoek naar puppy shampoo op biologische basis? Dan kom je al vrij snel uit bij Hery Bio Puppy shampoo. De shampoo is PH neutraal en in de shampoo zit o.a. Aloë Vera en Calendula verwerkt. 95% van de grondstoffen in de shampoo is op natuurlijke basis. De overige 5% bestaat uit biologische grondstoffen. Doordat het een natuurlijke shampoo is zal het effect niet schadelijk zijn voor de huid van je puppy. Er zitten namelijk geen genetisch gemodificeerde ingrediënten in verwerkt. Daarnaast is er ook geen schadelijke parfum aan de shampoo toegevoegd.

Greenfields Puppy Shampoo

Is jouw puppy een echte smeerkees? Dan is de kans groot dat hij regelmatig in bad gaat. Dit is alleen niet geschikt voor de gevoelige huid van je puppy. Gelukkig is hier een oplossing voor namelijk de Greenfields Puppy Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkelt voor regelmatig gebruik. Zelfs als je puppy een gevoelige huid heeft kan je er gebruik van maken dankzij de milde formule.

Beeztees Puppy Shampoo

Een bekend hondenmerk is natuurlijk Beeztees. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ze speciaal voor puppy’s een shampoo ontwikkeld hebben. De shampoo is vrij mild waardoor de gevoelige huid van je puppy er geen last van heeft. De shampoo is op basis van melk proteïnen en verzorgt en hydrateert de vacht. Daarbij wordt de natuurlijke vetlaag bij de huid van je puppy niet aangetast.

Gottieb Shampoo voor je puppy

Natuurlijk wil je als baasje het beste voor je puppy. De oplossing om de vacht goed te verzorgen is met Gottieb shampoo. Deze shampoo is op basis van kostbare nertsolie. De olie zorgt voor een glimmende vacht voor je puppy. Een groot pluspunt is dat de ontvetting niet te sterk is. Hierdoor blijft de beschermende laag vet op de huid en vacht gewoon intact bij het gebruik van de shampoo. De nertsenolie zorgt er ook voor dat de vacht weer prachtig gaat glimmen.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn puppy per se wassen?

Het wassen van jouw pup kan vuil, vlooien en teken verwijderen. Bovendien houd je de vacht van jouw pup glanzend. Daarnaast kunnen puppy’s een onprettige geur bij zich dragen, die je door middel van puppyshampoo kunt vermijden.

Zijn puppyshampoos veilig?

Puppyshampoos die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, speciaal zijn ontworpen voor honden en vrij zijn van agressieve stoffen zijn veilig. Bovendien bestaat er een kans dat jouw puppy allergisch is voor een bepaalde stof. Om dit te ontdekken, kun je een klein stukje van de huid van jouw pup uitwassen.

Is puppyshampoo hetzelfde als babyshampoo?

Een babyshampoo is niet geschikt voor de hondenhuid. Een babyshampoo is namelijk speciaal ontwikkeld voor het babyhuidje.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

10x Beste Hondenkussen

Je wil natuurlijk dat jouw hond een plekje in huis heeft waar hij tot rust kan komen. Zo mag dat bij sommige baasjes op de bank, maar sommige baasjes willen...

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...