5x Beste Puppyshampoo

De meeste puppy’s vinden het heerlijk om buiten te ravotten. Met als gevolg dat ze nog sneller vies worden dan een gewone hond. De snelste manier om je puppy weer schoon te krijgen is door deze te wassen. Hou er alleen wel rekening mee dat het niet goed voor de huid is om je puppy vaak te wassen. Als je puppy gaat wassen is het slim om dit met speciale puppy shampoo te doen. We hebben de beste puppy shampoo’s voor je op een rijtje gezet.

Lijst met vijf beste puppyshampoo

Beaphar puppyshampoo

De shampoo van Beaphar is speciaal gemaakt voor puppy’s. Het is namelijk een milde shampoo voor de gevoelige huid van jouw kleine hondje. De shampoo bevat macadamia-olie en zorgt voor een mooi verzorgde gladde vacht. Een groot pluspunt is dat de shampoo pH-neutraal. Hierdoor is de shampoo niet schadelijk om te gebruiken voor je puppy.  

Duvo+ puppyshampoo

Ben je op zoek naar puppy shampoo die speciaal gemaakt is voor de normale en gevoelige huid van jouw pup? Dan kom je al vrij snel uit bij de puppyshampoo van Duvo+. De shampoo is pH-neutraal, is vrij van parabenen en in de shampoo zit onder andere kamille verwerkt voor een lekkere geur. Bovendien zal de vacht van jouw pup weer lekker glanzen na een wasbeurt met deze shampoo.

Greenfields Puppy Shampoo

Is jouw puppy een echte smeerkees? Dan is de kans groot dat hij regelmatig in bad gaat. Dit is alleen niet geschikt voor de gevoelige huid van je puppy. Gelukkig is hier een oplossing voor namelijk de Greenfields puppyshampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkelt voor regelmatig gebruik. Zelfs als je puppy een gevoelige huid heeft kan je er gebruik van maken dankzij de milde formule.

Beau-Beau puppyshampoo

Een andere fijne shampoo voor de pup is de shampoo van Beau-Beau. Na een wasbeurt ruikt jouw pup weer lekker fris! De shampoo is vrij mild waardoor de gevoelige huid van je puppy er geen last van heeft. De shampoo is namelijk pH-neutraal en is hypoallergeen. Je kunt geregeld deze shampoo gebruiken zodat jouw viervoeter weer rond kan huppelen met een schone en glimmende vacht.

Gottlieb Shampoo voor je puppy

Natuurlijk wil je als baasje het beste voor je puppy. De oplossing om de vacht goed te verzorgen is met Gottlieb shampoo. Deze shampoo is op basis van kostbare nertsolie. De olie zorgt voor een glimmende vacht voor je puppy. Een groot pluspunt is dat de ontvetting niet te sterk is. Hierdoor blijft de beschermende laag vet op de huid en vacht gewoon intact bij het gebruik van de shampoo. De nertsenolie zorgt er ook voor dat de vacht weer prachtig gaat glimmen.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn puppy per se wassen?

Het wassen van jouw pup kan vuil, vlooien en teken verwijderen. Bovendien houd je de vacht van jouw pup glanzend. Daarnaast kunnen puppy’s een onprettige geur bij zich dragen, die je door middel van puppyshampoo kunt vermijden.

Zijn puppyshampoos veilig?

Puppyshampoos die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, speciaal zijn ontworpen voor honden en vrij zijn van agressieve stoffen zijn veilig. Bovendien bestaat er een kans dat jouw puppy allergisch is voor een bepaalde stof. Om dit te ontdekken, kun je een klein stukje van de huid van jouw pup uitwassen.

Is puppyshampoo hetzelfde als babyshampoo?

Een babyshampoo is niet geschikt voor de hondenhuid. Een babyshampoo is namelijk speciaal ontwikkeld voor het babyhuidje.

Bekijk hieronder de volledige top-5 puppyshampoo

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

Waar moet je op letten bij het kopen van een kitten?

Een kitten is een en al schattigheid. We snappen daarom goed dat jij erover na zit te denken om een kitten te kopen. Maar, een kitten is veel meer dan...

Waar moet je op letten bij het kopen van een puppy?

Yes, er komt gezinsuitbreiding aan! Wanneer jullie ervoor kiezen om een kleine viervoeter te kopen, brengt dat veel vreugde en geluk met zich mee. Toch koop je een puppy niet...

8x Beste Kattenspeelgoed

Wist je dat kattenspeelgoed heel belangrijk is voor jouw kat? Jouw kat blijft spelenderwijs in beweging, maar speelgoed kan ook een vorm van vermaak zijn. Zo verveelt jouw kat zich...

10x Beste Zwarte Hondenmand

Als je een hond hebt, is een hondenmand wel erg handig om te hebben. Ben jij opzoek naar een hondenmand en wil je specifiek een zwarte hondenmand? Hieronder lees je...