5 Beste hondenzwembaden

Is jouw hond een echte waterrat? Dan is het heerlijk als je hond ook een beetje kan afkoelen op een warme zomerdag. Daarnaast wil je liever niet dat je hond in het zwembad van de kinderen springt. Een oplossing om je hond te laten afkoelen is met een hondenzwembad. Je hond heeft zo z’n eigen badje om lekker in te spetteren.

5 Beste hondenzwembaden

@Pet hondenzwembad

De @Pet hondenzwembad is speciaal ontwikkelt voor middelgrote tot grote honden die even willen afkoelen. Het zwembad kan je eenvoudig uitklappen en zo binnen een paar minuten opzetten. Je hoeft hem alleen maar even te vullen met verfrissend water en je hond kan een duik nemen. Met afmetingen van 120 x 30 cm heeft je hond ook echt de ruimte om even te gaan spetteren. Dit hondenzwembad wordt overigens geleverd met een handige draagtas. Zo kan je het zwembad ook meenemen op vakantie. De rand van het zwembad is vrij stevig, zodat je hond niet snel het zwembad omgooit met in en uitstappen.

Adori hondenzwembad met afdekzijl

Wil je het hondenzwembad wat langer laten staan in de zomermaanden? Dan kan je kiezen voor het Adori hondenzwembad. Dit zwembad wordt geleverd met een afdekzijl. Je kan zo het zwembad voor de avond weer afsluiten zodra je hem niet gebruikt. Het zwembad kan gebruikt worden om even in af te koelen. Speciaal voor kleine en grote honden is het zwembad verkrijgbaar in drie verschillende maten. De 80 x 20 cm is bijvoorbeeld ideaal voor kleine waterratten. Terwijl de Large met 160×30 cm perfect is voor de grote honden. Het zwembad is uitklapbaar en voorzien van een stop om het water weg te laten lopen.

Duvo hondenzwembad

Binnen een paar seconden kan je het Duvo hondenzwembad opzetten. Het zwembad klapt eenvoudig uit en is perfect voor verkoeling in de zomermaanden. Het zembad is van sterk en duurzaam materiaal gemaakt. Zo kan het zwembad tegen een stootje en de scherpe nagels van je hondje. Er is een speciaal aftapventiel om het water weg te laten lopen. Na afloop laat je het water weglopen en berg je het zwembad weer op.

Beeztees puppybad

Dit puppybad kan je gebruiken als hondenzwembad voor kleine honden, maar ook als ballenbak. Ideaal om je puppy lekker te laten spelen in de wintermaanden. In de zomermaanden kan je hetzelfde zwembad vullen met water. Je hondje kan zo zonder problemen verkoeling opzoeken in het zwembad. Het zwembad is uitklapbaar en gemaakt van sterk materiaal. Zo kan het zwembad tegen de nageltjes van je hond, maar ook tegen een stootje tijdens het spelen in het water.

All for Paws

All for Paws heft een vrolijk hondenzwembad ontwikkelt. Dit wordt de favoriete plek voor je hond om te chillen. Dit staat ook nog eens op de zijkant gedrukt. Het zwembad is gemaakt van sterk PVC en kan tegen de scherpe nagels van je hond. Je hoeft hem niet op te blazen want dit badje kan je uitvouwen. Op de bodem ligt anti-slip om uitglijden te voorkomen. Het zwembad is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. De kleinste maat is 80x80x25 cm. Dankzij de lage instap kan je hondje al vrij snel zelfstandig instappen en vat het water genieten.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...