5x Beste waterblazer hond

Voor de verzorging van je trouwe viervoeter stop je hem soms ook in bad. Nadat je hond nat geworden is wil je hem wel graag droogföhnen. Dit doe je om natte voetstappen te voorkomen, maar ook om de geur van natte hond tegen te gaan. Je kan je hond ook föhnen na een natte wandeling in een regenbui. Mocht je hiervoor een hondenföhn willen gebruiken, dan hebben wij een paar tips voor je verzameld. De 5 beste hondenföhns hebben we voor je op een rijtje gezet.

5x de Beste waterblazer lijst

IMPAQT Hondenföhn

De IMPAQT Hondenföhn is echt ontwikkelt voor professioneel gebruik. Uiteraard kan je hiermee ook je eigen hond föhnen. Het is de ideale oplossing als je graag de vacht van je hond professioneel wilt verzorgen. Je kan met de föhn zowel warme als koude lucht blazen. De speciale kop kan je gebruiken om bijvoorbeeld losse haren los te föhnen of vuil af te föhnen. De kop is echt speciaal ontwikkelt voor honden en bestaat uit verschillende opzetstukken. Uiteraard kan je met de zeer krachtige föhn de vacht volledig droog föhnen. Handig als je hond net uit bad komt of je door een regenbui gewandeld hebt.

Topmast hondenföhn

De Topmast hondenföhn is speciaal ontwikkelt om zeer krachtig een dikke vacht droog te föhnen. De windsterkte kan je zelf instellen tussen de 25 en 60 m/s. Dankzij de krachtige motor kan je zelfs de meest dikke vacht snel droog föhnen. Naast het droog föhnen van de vacht kan je een speciale waterblazer gebruiken. De Topmast hondenföhn wordt geleverd met een 2 meter lange slang. Deze professionele hondenföhn kan je natuurlijk thuis gebruiken, maar ook in een professionele trimsalon. Topmast staat bekend om de lange levensduur zelfs bij veelvuldig gebruik.

 Woodoro hondenföhn

De professionele Woodoro hondenföhn is ideaal om je eigen honden trimsalon mee te beginnen. Of om zelf met de vacht van je hond aan de slag te gaan. De föhn is zeer krachtig van 500 tot 2800 watt. Daarbij wordt de föhn ook nog eens geleverd met verschillende opzetstukken. Je kan hem gebruiken als waterblazer of als föhn om je huisdier snel droog te föhnen. De föhn wordt ook gebruikt om vuil of losse haren uit de vacht te blazen. Hier gebruiken hondentrimmers de föhn vaak voor. Als je er regelmatig gebruik van maakt zal je minder last hebben van losse haren. Dit scheelt je stofzuigen! De hondenföhn is echt ontwikkelt voor professioneel gebruik, maar kan je natuurlijk ook privé gebruiken.

LifeGoods Hondenföhn

Ben je op zoek naar een goedkope hondenföhn om je hond mee te behandelen? Dan kan je LifeGoods overwegen. De föhn is betaalbaar en ideaal om als waterblazer te gebruiken. Of om je hond snel te drogen na een wandeling of bad. Een extra pluspunt is dat de hondenföhn zeer stil is. Dit is fijn voor honden die bang zijn voor het geluid van een föhn. De föhn kan op twee temperaturen ingesteld worden 60 graden of 80 graden. Je kan er tegelijk mee föhnen en borstelen.

Buxibo hondenföhn

Na een heftige regenbui krijg je hond snel en eenvoudig droom met de Buxibo hondenföhn. Het is hiermee ook mogelijk om vuil uit de vacht van je hond te blazen. De hondenföhn heeft een dubbele motor, waardoor je extra blaaskracht krijgt. Zo kan je extra snel een hond met lange haren droogföhnen. Het is mogelijk om zowel met koude als warme lucht te föhnen. De windsnelheden kan je eenvoudig zelf instellen. De hondenföhn wordt geleverd met 3 verschillende mondstukken en is eenvoudig in gebruik.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...