5x Beste puppy speelgoed voor je hond

Binnenkort is het eindelijk zover en mag je eindelijk je puppy ophalen. Alleen nu ben je nog op zoek naar speelgoed voor je puppy. Het is belangrijk dat het speelgoed bestand is tegen de scherpe puppy tandjes. Daarnaast heeft je puppy de behoefte om te kluiven vanwege doorkomende nieuwe tandjes. Wij hebben de 5 Beste puppy speelgoed voor je hond op een rijtje gezet.

Lijst met 5x de Beste puppyspeelgoed voor je hond

Kong Puppy

Als je op zoek bent naar robuust speelgoed voor je puppy, dan kom je al snel bij Kong uit. Een leuk beloningsspel om je puppy even mee bezig te houden is de Kong Puppy. Dit is een rubberspeeltje in de kleur roze of blauw. In het speeltje kan je brokjes of koekjes in stoppen. Als je puppy op de juiste manier het speeltje beweegt rollen de koekjes eruit. Het speeltje zelf is bestand om op te kauwen en helpt bij de ontwikkeling van het gebit.

Beeztees Puppy teckel knuffel

De Beeztees teckel knuffel is speciaal gemaakt als speelgoed voor je kleine puppy. De knuffel is net als een echte teckel extra lang. Hierdoor kan je puppy er niet alleen mee spelen, maar ook tegen aankruipen. Door de knuffel in de bench te plaatsen kan je hondje zich comfortabel maken. Je puppy kan er net zoals vroeger lekker tegenaan kruipen. Dit is fijn als je hondje net uit het nest is en z’n broertjes of zusjes mist.

Beeztees Puppy Buddy

De Puppy Buddy van Beeztees wordt de ideale vriend van je puppy. Het is een vrolijk speelgoed konijntje waar je puppy urenlang mee kan spelen en slapen. Dankzij het gestreepte patroon kan je puppy de knuffel ook sneller terugvinden. Handig als hij hem zelf verstopt heeft. Een extra leuke toevoeging voor je puppy is dat het konijntje piept. Dit maakt hem extra leuk om mee te spelen.

Kong Goodie Bone

Een trektouw doet het eigenlijk altijd goed. Het is alleen wel handig als het touw een beetje bestand is tegen je kleine puppy. Kong is een robuust merk en zorgt ervoor dat je puppy het speeltje niet zomaar kan slopen. De Kong Goodie Bone is zelfs voorzien van een vrolijk gekleurd bot. Extra leuk is dat je in het bot van het trektouw snoepjes kan verstoppen. Zo is de kans groter dat je puppy met het bot gaat spelen en niet aan de bank begint. Op dit bot raakt je puppy in ieder geval niet snel uitgekeken.

Nylabone bijtring voor puppy’s

Bij je puppy komen er regelmatig nieuwe tandjes door. Hierdoor heeft je puppy de behoefte om veel te kauwen en te kluiven. De Nylabone bijtring kan je puppy helpen bij de ontwikkeling van de tanden en kaken. De bijtring bestaat uit drie ringen die in elkaar zitten. De vrolijke vormen zorgen ervoor dat de ringen extra leuk zijn om in te bijten. Het is wel aanbevolen om je puppy ermee te laten spelen onder toezicht van een volwassenen.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...