5x beste reflecties bij paardrijden

Buiten rijden is erg leuk. Alleen kan het in de donkere tijden van het jaar wel gevaarlijk zijn. Zeker als jezelf donkere kleding draagt, of als je paard donker gekleurd is. Een wit paard valt soms wel meer op. Desondanks ben je vaak slecht te zien in het donker. Je wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurt met jou en je paard. Daarom is het aan te raden om te zorgen voor extra reflectie. In dit artikel vind je een lijst met de vijf beste reflectie artikelen voor de buitenrit.

Lijst met 5 reflectie artikelen

Kerbl Reflecterende Uitrijdeken

De Kerbl Reflecterende Uitrijdeken is een perfecte manier om tijdens het uitrijden in het donker, of de buitenrit extra op te vallen. Deze uitrij-deken met reflectie is de perfecte basis en beschikt over een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze deken is verkrijgbaar in de volgende lengtes: 135 en 145 cm. Deze deken is gemaakt van polyester en geschikt voor elk seizoen. De deken is neon geel van kleur en voorzien van reflecterende strepen. Val op met deze deken en rij veilig.

QHP Reflectie vest Geel

QHP Reflectie vest Geel zorgt voor extra zichtbaarheid als je buiten rijdt. Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn en dat geldt niet alleen voor je paard. Ook jij dient goed zichtbaar te zijn en dat kan dankzij dit neon geel gekleurde vest. De reflecterende strepen op de rug- en schouders zorgen voor deze zichtbaarheid. Op de achterkant kun je de tekst “please slow down” lezen met een paardenhoofd erbij gedrukt. Zo lezen automobilisten en andere verkeersdeelnemers dat ze rustiger aan moeten rijden. Dit biedt extra veiligheid voor jou- en je paard. Aan de voorkant van dit vest vind je een ritssluiting, zo trek je hem makkelijk aan. Dit vest met reflectie is in diverse maten te verkrijgen.

QHP Vliegenuitrijdeken reflectie met nek

De QHP Vliegenuitrijdeken reflectie met nek is perfect om je paard in de zomer tijdens de buitenrit te beschermen, zeker als het schemer is. Je valt gewoon buiten niet zo op, daardoor is extra reflectie belangrijk. Zeker in de zomer- en lente kunt je last hebben van vliegen en andere insecten, dan is deze deken een uitkomst. Dankzij de reflectie biedt deze deken bescherming tegen het verkeer en insecten. Het halsdeel van deze deken is afneembaar en je kunt hem sluiten aan de onderkant. Deze vliegendeken met reflectie is makkelijk te bevestigen en onder het zadel te leggen. Er zit een halsdeel aan, zodat je paard ook daar beschermt is tegen de vliegen. Het is een fijne deken en biedt jullie extra zichtbaarheid.

QHP Reflectie uitrijdeken

De Reflectie uitrijdeken van QHP beschikt over een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verder is de deken makkelijk te plaatsen onder het zadel. Zo heb zorg je voor extra zichtbaarheid tijdens het rijden. De neon gele kleur zorgt voor die extra zichtbaarheid in combinatie met de reflectie strepen. Deze uitrij-deken is verkrijgbaar in diverse maten. Deze uitrij-deken beschermt je hele paard of pony en is gemakkelijk te sluiten dankzij de klittenband sluiting. Hij is gemaakt van polyester en zeer eenvoudig te gebruiken. Wees ook extra zichtbaar met deze reflectie uitrijdeken!

BR Stapdeken Reflectie

De BR Stapdeken Reflectie is ideaal voor als je met je paard of pony gaat rijden. Het kan zo zijn dat je natuurlijk gewoon na de zware training even wilt uitstappen buiten. Zeker in de donkere tijden buiten val je dan extra op. Ook in de zomer als het laat is, of ├╝berhaupt kan het extra veiligheid bieden als je goed zichtbaar bent. Deze uitstap deken met reflectie is waterafstotend en afgewerkt met retroreflecterende biezen. Het retroflecterende materitaal op de borstsluiting, staartflap- en zijkanten zorgt voor extra reflectie. Deze deken is anatomisch gevormd en heeft dubbel-gestikte zijnaden en een uitsnijding voor het zadel. Zo heb jij genoeg vrijheid voor je benen en glijdt het zadel minder snel weg. De deken sluit je met klittenband op de borst ter hoogte van de schoft. De voering is van fleece, verder is hij gemaakt van een polyester ripstop stof.

Veelgestelde vragen:

Waarom is het belangrijk om reflectie te dragen als je buiten aan het rijden bent?

Jij en je paard vallen al niet goed op als je buiten aan het rijden bent. Je wilt natuurlijk niet dat jou- en je paard iets overkomt. Daarom is het aan te raden om extra reflectie te dragen. Zo ben je extra zichtbaar en voorkom je ongelukken in het verkeer.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...