5 x Beste riemen

Een riem voor een paardrijbroek is niet zozeer om de broek te verstellen, maar meer voor de sier. Een paardrijbroek is namelijk vaak te verstellen met een elastische binnenband, of deze is op maat gemaakt, of sluit gewoon goed aan. Het is ook belangrijk dat een paardrijbroek lekker zit en goed aansluit. Een riem heeft gewoon een bepaalde uitstraling en is zeer chique. Er zijn diverse riemen te verkrijgen om je outfit die extra uitstraling te geven. In dit artikel wordt de beste riem die jouw outfit opfleurt besproken.

Beste riemen

“Riem van lakleder -Lena- 1,5 cm zwart 100-110 cm”

HKM heeft een “Riem van lakleder -Lena- 1,5 cm zwart 100-110 cm”. Deze riem is gemaakt van leer en geschikt voor dames. Deze riem kun je in diverse lengtes verkrijgen. Het mooie aan deze riem is de lak-look en de gesp. Deze gesp is voorzien van fonkelende steentjes en laten jouw outfit extra stralen. Je kunt je outfit dus helemaal samenstellen dankzij deze riem.

Harry’s Horse Riem Elastisch

Harry’s Horse Riem Elastisch is verkrijgbaar in diverse maten- en kleuren. Maat S is 70 cm en maat L is 100 cm. Deze riem is gemaakt van kunststof en gevlochten, beschikt over een zilveren gesp en de uiteinde zijn gemaakt van nep-leer en geven een mooie uitstraling. Het dragen van deze riem geeft jouw rijbroek meer uitstraling. Daarbij is deze riem zo gemaakt dat deze comfort biedt tijdens het rijden.

Eskadron Riem MP Fanatics

Eskardon heeft nu de perfecte oplossing om in elke situatie bereikbaar te zijn. De Eskadron Riem MP Fanatics biedt de oplossing als je het vervelend vindt om een telefoon mee te nemen tijdens het rijden. Of je nu op onderweg bent of op stal. Dankzij deze waterafstotende super elastische riding-belt, welke je aan de voor- of achterzijde kunt dragen, ben je altijd bereikbaar. Deze riem biedt ook ruimte voor je sleutels- en-of-geld. De touchscreen is bruikbaar dankzij de transparante voorzijde en met de opening aan de voorkant kun je ook oortjes plaatsen, zo kun je ook muziek luisteren tijdens het werk in de stal, trainen of rijden.

Harry’s Horse Zwangerschapsriem

Harry’s Horse Zwangerschapsriem zorgt ervoor dat je tijdens je zwangerschap gewoon je broek kunt sluiten. Deze riem is vrolijk dankzij alle kleuren en gemaakt van Nylon. Deze Nylon is geweven in diverse kleurtjes en dit geeft jouw outfit een vrolijk uiterlijk. Deze riem is verkrijgbaar in de maten S 70cm en L 100cm. Het is een fijne riem om te dragen en bijna iedereen past hem.

Hb Zwangerschapsriem

De Hb Zwangerschapsriem is erg chique door de strasssteentjes die op de riem zijn geplaatst. Dit geeft een mooie look, zelfs als je zwanger bent, je broek moeilijker dicht krijgt en er toch leuk uit wilt zien. Deze riem kun je verkrijgen in de maten: 75 (is 95 cm lang), 85 (is 105 cm lang), 95 (is 115 cm lang), 105 (is 125 cm lang). De gesp is makkelijk te sluiten en de steentjes sluiten aan tot de gesp.

Kun je ook een gewone riem dragen?

Ja, dit is mogelijk alleen moet er wel een lusje aan je rijbroek zitten.

Is het nodig om een riem te dragen tijdens de zwangerschap?

Dit is natuurlijk geheel aan jou. Het is afhankelijk van de soort rijbroek die je draagt. Als je rijbroek moeilijker sluit kan dit een goede oplossing bieden. Het zorgt ervoor dat je er toch netjes uitziet en je broek beter dicht krijgt. Zo’n buik zit toch soms al wat in de weg en helpt jou zo om toch comfortabel te kunnen rijden.

Wat is de beste riem?

De beste riem vind je door te kijken naar wat je smaak is en wat bij je past. Er zijn veel riemen te koop en sluiten allemaal aan op een ieder zijn smaak.

Is het belangrijk om een riem te dragen?

Nee, dit hangt af van wat je zelf wilt. Ben je zwanger? Dan kan een riem je broek beter sluiten, dit biedt dan wel veel voordeel. Als je niet zwanger bent kun je ook een riem dragen natuurlijk. Dan dient een riem gewoon voor de extra uitstraling en staat het mooi. Op deze manier kun je er ook een beetje mee spelen. Het is ook gewoon een kwestie van smaak. Wat wil je? Wat is jouw stijl? Hou je van bling-bling? Dan kun je jouw lol niet op met de collectie aan riemen met strassteentjes. Er is voor ieder wat wils en er zijn veel soorten riemen te koop.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associƫren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...