beste snackbal

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond mentaal getraind én hij kan hiermee een lekkere snack verdienen. Bovendien wordt het schrokken tegengegaan met een snackbal omdat de brokjes één voor één eruit vallen. Wil jij ook jouw hond verwennen met een snackbal? Wij hebben hieronder de vijf beste voor je op een rij gezet.

Lijst met 5 beste snackballen

Beeztees snackbal

In de snackbal van Beeztees kun je niet alleen brokjes verstoppen, het is daarnaast ook een massagebal. Deze bal bevat namelijk rubberen tandjes die ervoor zorgen dat het tandvlees wordt schoongepoetst. Dit zorgt er weer voor dat tandplak en tandsteen worden voorkomen. Bovendien heeft de bal een muntsmaak.

Jolly snackbal

Speelplezier voor tien met de snackbal van Jolly. Dit balletje heeft namelijk verschillende openingen waar jij brokjes in kunt verstoppen. Deze openingen kunnen op verschillende standen staan zodat jouw hond moeite moet doen om de brokjes uit het balletje te krijgen. Bovendien maakt de snackbal een geluid als jouw viervoeter tegen de bal stoot.

Adori snackbal

De rubberen snackbal van Adori zorgt voor de nodige mentale uitdaging. Je kunt namelijk brokjes verstoppen in de bal. De binnenkant van de bal is een doolhof, zodat de brokjes er niet snel uitvallen. Wanneer de brokjes uit de bal zijn gevallen, kan jouw hond de bal ook gebruiken als regulier speelgoed. Zo kan jouw hond extra lang genieten van zijn favoriete speeltje! 

Mister Mill Pets snackbal

Door de transparante snackbal van Maralti ziet jouw hond het voer zitten. Nu is het de taak om de brokjes uit de bal zien te krijgen, maar hoe? Wanneer jouw hond met de bal gaat rollen, zullen de brokjes eruit vallen. Jij als baasje hoeft alleen de snackbal te vullen met de favoriete snacks van jouw hond. Daarnaast kun je de grootte van de opening zelf instellen.

Trixie snackbal

De snackbal van Trixie is gemaakt van stevig materiaal, namelijk van vinyl. Hierdoor bijt jouw hond deze bal niet binnen drie seconden stuk. Je kunt brokjes van jouw hond verstoppen in de bal en vervolgens het klepje dichtschuiven. Jouw hond moet er zelf achter zien te komen hoe dit klepje opengaat. Jouw viervoeter is hier wel even zoet mee!

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een snackbal?

Naast fysieke uitdaging heeft een hond ook mentale uitdaging nodig. Dankzij een snackbal wordt jouw hond mentaal uitgedaagd. Hierdoor wordt het denkvermogen van jouw hond vergroot en het voorkomt stress en vervelend gedrag.

Waar moet ik op letten als ik een snackbal koop?

Allereerst moet de snackbal veilig zijn voor jouw hond. Daarnaast kun je kijken naar de grootte van de snackbal – hoeveel snacks erin passen – en welke bal aansluit bij de behoeften van jouw hond.

Hoeveel snacks mag ik mijn hond geven?

Wat betreft snacks bestaat er de 10 procent-regel. Dit houdt in dat hondensnacks ongeveer tien procent van de dagelijkse voeding mogen zijn. Wanneer jouw hond dagelijks 150 gram voeding per dag eet, mag daarvan 15 gram snacks zijn.

Bekijk hieronder de volledige top-5 snackballen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *