5 Beste speelgoed met kattenkruid

De meeste katten zijn dol op kattenkruid. Sommige baasjes hebben het idee dat hun kat stoned wordt van kattenkruid. Gelukkig valt dit mee en worden katten gewoon gelukkig van de kruiden. Het heeft een stimulerend effect op katten, maar het is niet verslavend of schadelijk. Vanaf 6 maanden vinden katten kattenkruid interessant. Er zijn verschillende combinaties aan kruiden die als kattenkruid gebruikt kunnen worden. Vind jouw kat het kruid helemaal niets? Een andere combinatie kan wel een positief effect hebben. Er zijn verschillende speeltjes waar kattenkruid in verwerkt is. Wij hebben 5 Beste speelgoed met kattenkruid voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste speelgoed met kattenkruid

Catnip katten knuffel

De Catnip katten knuffel ziet er geweldig uit en is gevuld met kattenkruid. De knuffels bestaan uit vijf verschillende varianten en kleuren. Elke variant heeft z’n eigen emotie en kleur. Je kan een oranje, grijze, rode, zwarte of roze bestellen. De katten zijn speciaal gemaakt om mee te spelen en knuffelen. Daarnaast is het knuffeltje gevuld met kattenkruid. Dit stimuleert het instinct van je kat om zijn prooi te besluipen en aan te vallen. In de knuffel zit een ruime hoeveelheid kattenkruid verwerkt. De meeste katten zijn er echt dol op.

Hiden kattenkruid muizen

Natuurlijk motiveert een muis je kat altijd om op jacht te gaan. De Hiden kattenkruid muizen zijn perfect om je kat op los te laten gaan. De meeste katten vinden het heerlijk om zich hierop uit te leven. Elke muis is gevuld met kattenkruid om je kat uit te dagen hem te gaan vangen. De muizen zijn voor de meeste katten echt onverstaanbaar. De katten zijn ook vrij robuust. Zo kan je kat er zonder problemen met z’n poten tegenaan slaan of lekker aan knabbelen. De kattenkruid muizen van Hiden zorgen echt voor voldoende plezier voor je kat.

Kong bever met kattenkruid

De Kong Bever is heerlijk zacht om mee te knuffelen, maar tegelijkertijd zo robuust als je van Kong gewend bent. Een robuust speeltje voor je kat is wel zo veilig. Je wilt tenslotte niet dat na één keer spelen de Bever al weer weg mag. De bever is gevuld met Premium North American Catnip. Kortom jouw kat wordt helemaal gek als hij dit speeltje ziet. Het is heerlijk om ermee te spelen. Op ten duur raakt het kattenkruid natuurlijk uitgewerkt. Gelukkig heeft Kong hier wat op bedacht. Je kan extra kattenvulling kopen om weer aan te vullen. Zo blijft de Kong Bever nog jaren interessant voor je kat.

Yellow banaan met kattenkruid

Wist je dat jouw kat maar twee kleuren kan zien? Een kat kan alleen geel en blauw onderscheiden. De Yellow banaan is hierdoor het ideale speeltje voor je kat. Daarbij is de banaan ook nog eens gevuld met 100% biologisch kattenkruid. Zo ziet je kat niet alleen de banaan, maar is de banaan ook hartstikke leuk om mee te spelen. Begint het kruid iets uit te werken? Maak dan banaan dan iets vochtig. Je kat gaat er dan weer mee aan de slag. Doordat het kruid iets vochtig is geeft hij weer z’n favoriete geur af.

Fuzzy Bunny van Kong

De Fuzzy Bunny van Kong is een super schattig en vooral zacht konijntje. Naast dat dit speeltje er super lief uit ziet is hij gevuld met kattenkruid. De meeste katten vinden het heerlijk om op dit speeltje te kauwen. Doordat het speeltje gemaakt is door Kong is hij ook robuust genoeg om hiertegen te kunnen. Kong staat bekend om de robuuste speeltjes. Zelfs de grootste slopers hebben moeite om de speeltjes kapot te maken. Perfect als jouw kat een kleine sloper is!

Veelgestelde vragen

Is kattenkruid verslavend?

Kattenkruid heeft bijna een effect op je kat alsof het drugs is. Gelukkig valt het allemaal mee. Je kat vindt het gewoon erg lekker ruiken en raakt er niet verslaafd aan. Het is wel een manier om je kat met minder stress om te laten gaan.

Wanneer kan je een speeltje met kattenkruid gebruiken?

Als je kat minimaal 6 maanden oud is gaat hij pas kattenkruid interessant vinden. Tot die tijd kijkt je kitten er eigenlijk nog niet naar om. Hou hier dus even rekening mee als je een speeltje voor je kat gebruikt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...