5 Beste speelgoed met kattenkruid

De meeste katten zijn dol op kattenkruid. Sommige baasjes hebben het idee dat hun kat stoned wordt van kattenkruid. Gelukkig valt dit mee en worden katten gewoon gelukkig van de kruiden. Het heeft een stimulerend effect op katten, maar het is niet verslavend of schadelijk. Vanaf 6 maanden vinden katten kattenkruid interessant. Er zijn verschillende combinaties aan kruiden die als kattenkruid gebruikt kunnen worden. Vind jouw kat het kruid helemaal niets? Een andere combinatie kan wel een positief effect hebben. Er zijn verschillende speeltjes waar kattenkruid in verwerkt is. Wij hebben 5 Beste speelgoed met kattenkruid voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 Beste speelgoed met kattenkruid

Catnip katten knuffel

De Catnip katten knuffel ziet er geweldig uit en is gevuld met kattenkruid. De knuffels bestaan uit vijf verschillende varianten en kleuren. Elke variant heeft z’n eigen emotie en kleur. Je kan een oranje, grijze, rode, zwarte of roze bestellen. De katten zijn speciaal gemaakt om mee te spelen en knuffelen. Daarnaast is het knuffeltje gevuld met kattenkruid. Dit stimuleert het instinct van je kat om zijn prooi te besluipen en aan te vallen. In de knuffel zit een ruime hoeveelheid kattenkruid verwerkt. De meeste katten zijn er echt dol op.

Hiden kattenkruid muizen

Natuurlijk motiveert een muis je kat altijd om op jacht te gaan. De Hiden kattenkruid muizen zijn perfect om je kat op los te laten gaan. De meeste katten vinden het heerlijk om zich hierop uit te leven. Elke muis is gevuld met kattenkruid om je kat uit te dagen hem te gaan vangen. De muizen zijn voor de meeste katten echt onverstaanbaar. De katten zijn ook vrij robuust. Zo kan je kat er zonder problemen met z’n poten tegenaan slaan of lekker aan knabbelen. De kattenkruid muizen van Hiden zorgen echt voor voldoende plezier voor je kat.

Kong bever met kattenkruid

De Kong Bever is heerlijk zacht om mee te knuffelen, maar tegelijkertijd zo robuust als je van Kong gewend bent. Een robuust speeltje voor je kat is wel zo veilig. Je wilt tenslotte niet dat na één keer spelen de Bever al weer weg mag. De bever is gevuld met Premium North American Catnip. Kortom jouw kat wordt helemaal gek als hij dit speeltje ziet. Het is heerlijk om ermee te spelen. Op ten duur raakt het kattenkruid natuurlijk uitgewerkt. Gelukkig heeft Kong hier wat op bedacht. Je kan extra kattenvulling kopen om weer aan te vullen. Zo blijft de Kong Bever nog jaren interessant voor je kat.

Yellow banaan met kattenkruid

Wist je dat jouw kat maar twee kleuren kan zien? Een kat kan alleen geel en blauw onderscheiden. De Yellow banaan is hierdoor het ideale speeltje voor je kat. Daarbij is de banaan ook nog eens gevuld met 100% biologisch kattenkruid. Zo ziet je kat niet alleen de banaan, maar is de banaan ook hartstikke leuk om mee te spelen. Begint het kruid iets uit te werken? Maak dan banaan dan iets vochtig. Je kat gaat er dan weer mee aan de slag. Doordat het kruid iets vochtig is geeft hij weer z’n favoriete geur af.

Fuzzy Bunny van Kong

De Fuzzy Bunny van Kong is een super schattig en vooral zacht konijntje. Naast dat dit speeltje er super lief uit ziet is hij gevuld met kattenkruid. De meeste katten vinden het heerlijk om op dit speeltje te kauwen. Doordat het speeltje gemaakt is door Kong is hij ook robuust genoeg om hiertegen te kunnen. Kong staat bekend om de robuuste speeltjes. Zelfs de grootste slopers hebben moeite om de speeltjes kapot te maken. Perfect als jouw kat een kleine sloper is!

Veelgestelde vragen

Is kattenkruid verslavend?

Kattenkruid heeft bijna een effect op je kat alsof het drugs is. Gelukkig valt het allemaal mee. Je kat vindt het gewoon erg lekker ruiken en raakt er niet verslaafd aan. Het is wel een manier om je kat met minder stress om te laten gaan.

Wanneer kan je een speeltje met kattenkruid gebruiken?

Als je kat minimaal 6 maanden oud is gaat hij pas kattenkruid interessant vinden. Tot die tijd kijkt je kitten er eigenlijk nog niet naar om. Hou hier dus even rekening mee als je een speeltje voor je kat gebruikt.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste zelfreinigende aquarium

Een aquarium in huis houden ziet er natuurlijk prachtig uit. Vaak zijn er genoeg liefhebbers van aquaria, maar zien ze het niet zitten om het aquarium zelf bij te houden....

5 Beste aquariums voor je vissen

Een uniek kijkje in de wereld van vissen krijg je met een eigen aquarium in huis. Voor veel mensen is het houden van een aquarium een levend schilderij voor in...

5x Beste krabstammen voor je kat

Een kat heeft van de nature de behoefte om ergens tegenaan te krabben. Krabben werkt voor een kat ontspannend en helpt ze bij het rekken en strekken. Het is ook...

5 Beste raambeveiliging katten

Katten zijn slimme wezens en voor je het weet zijn ze ontsnapt. De meeste katten vinden het heerlijk om van nature buiten te lopen. Maar er zijn momenten dat je...