5x Beste Speelgoed met Kattenkruid

De meeste katten zijn dol op kattenkruid. Sommige baasjes hebben het idee dat hun kat stoned wordt van kattenkruid. Gelukkig valt dit mee en worden katten gewoon gelukkig van de kruiden. Het heeft een stimulerend effect op katten, maar het is niet verslavend of schadelijk. Vanaf 6 maanden vinden katten kattenkruid interessant. Er zijn verschillende combinaties aan kruiden die als kattenkruid gebruikt kunnen worden. Vind jouw kat het kruid helemaal niets? Een andere combinatie kan wel een positief effect hebben. Er zijn verschillende speeltjes waar kattenkruid in verwerkt is. Wij hebben 5 Beste speelgoed met kattenkruid voor je op een rijtje gezet.

Lijst met 5 beste speelgoed met kattenkruid

Make Me Purr kattenspeelgoed met kattenkruid

Het kastenspeelgoed van Make Me Purr ziet er geweldig uit en is gevuld met kattenkruid. De knuffels bestaan uit drie verschillende varianten en kleuren. Elke variant heeft z’n eigen vorm en kleur. De speeltjes zijn speciaal gemaakt om mee te spelen en knuffelen. Daarnaast is het knuffeltje gevuld met kattenkruid. Dit stimuleert het instinct van je kat om zijn prooi te besluipen en aan te vallen. In de knuffel zit een ruime hoeveelheid kattenkruid verwerkt. De meeste katten zijn er echt dol op.

TwinQ kattenspeelgoed met kattenkruid

Natuurlijk motiveert een spartelende vis je kat altijd om op jacht te gaan. De vis van TwinQ gevuld met kattenkruid is perfect om je kat op los te laten gaan. De meeste katten vinden het heerlijk om zich hierop uit te leven. De vis kun je vullen met kattenkruid en daarnaast kun je de vis laten bewegen. De vis kun je opladen met een USB-kabel. Jouw kat zal zich hier gegarandeerd wel even mee vermaken.

KONG kattenspeelgoed met kattenkruid

De bever van KONG is heerlijk zacht om mee te knuffelen, maar tegelijkertijd zo robuust als je van KONG gewend bent. Een robuust speeltje voor je kat is wel zo veilig. Je wilt tenslotte niet dat na één keer spelen de bever al weer weg mag. De bever is gevuld met Premium North American Catnip. Kortom jouw kat wordt helemaal gek als hij dit speeltje ziet. Het is heerlijk om ermee te spelen. Op ten duur raakt het kattenkruid natuurlijk uitgewerkt. Gelukkig heeft Kong hier wat op bedacht. Je kan extra kattenvulling kopen om weer aan te vullen. Zo blijft de Kong Bever nog jaren interessant voor je kat.

Yeowww! kattenspeelgoed met kattenkruid

Wist je dat jouw kat maar twee kleuren kan zien? Een kat kan alleen geel en blauw onderscheiden. De gele banaan van Yeowww! is hierdoor het ideale speeltje voor je kat. Daarbij is de banaan ook nog eens gevuld met honderd procent biologisch kattenkruid. Zo ziet je kat niet alleen de banaan, maar is de banaan ook hartstikke leuk om mee te spelen. Begint het kruid iets uit te werken? Maak dan banaan dan iets vochtig. Je kat gaat er dan weer mee aan de slag. Doordat het kruid iets vochtig is geeft hij weer z’n favoriete geur af.

Grumpy Cat kattenspeelgoed met kattenkruid

Ken jij Grumpy Cat, de kat die bekend staat om zijn chagrijnige blik? Je kunt nu een kattenspeeltje kopen van Grumpy Cat in de vorm van een banaan! Dit speeltje is gemaakt met biologisch kattenkruid. Hierdoor wordt de banaan nog aantrekkelijker voor jouw kat. Bovendien is dit speeltje zacht zodat jouw kat er lekker mee kan knuffelen. Laat het spelen maar beginnen!

Veelgestelde vragen

Is kattenkruid verslavend?

Kattenkruid heeft bijna een effect op je kat alsof het drugs is. Gelukkig valt het allemaal mee. Je kat vindt het gewoon erg lekker ruiken en raakt er niet verslaafd aan. Het is wel een manier om je kat met minder stress om te laten gaan.

Wanneer kan je een speeltje met kattenkruid gebruiken?

Als je kat minimaal 6 maanden oud is gaat hij pas kattenkruid interessant vinden. Tot die tijd kijkt je kitten er eigenlijk nog niet naar om. Hou hier dus even rekening mee als je een speeltje voor je kat gebruikt.

Bekijk hieronder de volledige top-5 kattenspeeltjes met kattenkruid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *