5x Beste warmtekussens voor je kat

Jouw kat weet altijd zonder problemen het warmste plekje in huis te vinden. Ze vinden het heerlijk om zichzelf op te rollen voor de verwarming. Of om jouw plekje in huis in te pakken. Oudere katten vinden het voor hun vermoeide lichaam fijn als er wat meer warmte is. Een warmtekussen kan ervoor zorgen dat je kat z’n eigen warme plekje krijgt. Daarbij hoef je ook niet meer te vechten wie de warmste plek in huis krijgt. Voor de wintermaanden hebben we een lijst met de 5 Beste warmtekussens voor je kat. Je weet zo precies welk kussen je het beste kan aanschaffen voor je kat.

Lijst met 5 Beste warmtekussens voor je kat

Toozey verwarmingsmat voor katten

Ben je op zoek naar een verwarmingsmat om je kat lekker warm te laten liggen? De Toozey verwarmingsmat is veilig te gebruiken om je kat lekker te verwarmen. De mat is 45 x 40 cm groot en voorzien van een fluwelen overtrek. Je huisdier vindt het heerlijk om er lekker languit op te liggen en zichzelf te verwarmen. De verwarmingsmat is een technologie uit Japan en is speciaal ontwikkelt voor huisdieren. De warmtemat wordt gebruikt voor het verwarmen van kittens en oudere katten. Of katten die herstellen van een operatie. Daarnaast is het lekker warm en comfortabel in de winter.

Warmtemat voor huisdieren 12 volt

Ben je op zoek naar een warmtemat voor je kat, maar ben je bang voor brand of stroomschrokken? Dan kan de Wieran warmtemat een uitkomst bieden. Deze warmtemat werkt op laagspanning. Je kan je kat zo niet levensgevaarlijk onder stroom zetten. De warmtemat is in 7 verschillende standen in te stellen. De mat zelf is voorzien van fluweel en ligt lekker zacht. Je kan er eventueel nog een kussen op liggen. Het is wel belangrijk dat de stof de warmte van de warmtemat geleid. Uiteraard heb je geen 12 volt aansluiting in huis. Via een speciale adapter kan je de warmtemat wel gewoon op je eigen stopcontact aansluiten.

Verwarmd kattenbed

Innova heeft speciaal voor ouderen katten een verwarmd kattenbed ontwikkelt. Dit mandje wordt verwarmd, zodat deze lekker warm aanvoelt. Al vrij snel wordt dit de favoriete plek voor je kat. De mand kan op een adapter aangesloten worden en zorgt ervoor dat je kat lekker warm en comfortabel kan slapen. Er zit een speciale bescherming ingebouwd tegen oververhitting. Het verwarmde kattenbed werkt op slechts 18 watt en verbruikt daardoor niet super veel stroom. Het verwarmde kattenbed is ook een aanrader voor oude katten met gewrichtsproblemen. De warmte helpt pijnklachten tegen te gaan.

Verwarmingsmat voor katten

Speciaal voor oudere katten of katten die van letsel herstellen is er de verwarmingsmat ontwikkelt. Op de mat kan je kat lekker comfortabel en vooral warm liggen. Je kan zelf instellen hoe warm de mat precies mag worden. Zo voorkom je dat je kat oververhit raakt. In de wintermaanden vindt je kat het heerlijk om hierop te liggen. Als je kat last heeft van lichamelijke klachten, dan kan de mat ook uitkomst bieden. De mat wordt ook gebruikt bij pasgeboren kittens. Ze kunnen zichzelf nog niet goed warm houden. De verwarmingsmat zorgt ervoor dat ze op temperatuur blijven.

Kalmerende warmtemat voor katten

Na een operatie wil je graag dat je kat rustig kan herstellen. Of je hebt een oudere kat in huis met een paar lichamelijke klachten. Je kan dan een kalmerende warmtemat van Pet Remedy aanschaffen. De mat wordt ook veel gebruikt bij katten met reuma of artrose. Gebruik de warmtemat eventueel in combinatie met een handdoek of leg hier het mandje op. De mat werkt op 12 volt en is daardoor niet schadelijk voor je kat. Dankzij een speciale adapter kan je de warmtemat wel op je eigen stroomnetwerk aansluiten. De adapter wordt bijgeleverd.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je een warmtemat?

Een warmtekussen of mat wordt vooral gebruikt bij oudere katten of katten na een operatie. Je kan de warmtemat ook gebruiken na de geboorte van kittens.

Is een warmtekussen schadelijk voor je kat?

Nee de kussen zijn speciaal voor katten ontwikkelt. Er zit bijvoorbeeld een beveiliging in om oververhitting te voorkomen. Daarbij kan je overwegen om een kussen op 12 volt aan te schaffen. Deze zijn bij een ongelukje minder schadelijk.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5x Beste Snackbal

Sommige honden hebben meer behoefte aan uitdaging dan de andere hond. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken? Met een snackbal wordt jouw hond...

10x Beste Kauwstaaf

Kwispelen met de staart en een blij koppie: dit is waarschijnlijk de reactie van jouw hond wanneer jij aan komt lopen met een lekkere kauwstaaf. De hond vindt dit niet...

5x Beste Clicker

Met een clicker kun jij op een goede manier jouw hond trainen. Wanneer je op de clicker drukt, hoor je een klik. Hiermee zal jouw hond zijn eigen gedrag associëren...

10x Beste Benchkussen

Wanneer jouw trouwe viervoeter veel slaapt en rust in zijn bench, is een goede benchkussen een onmisbaar product. Je wilt immers dat jouw hondje een fijne plek heeft waar hij...