5x Beste Warmtekussen voor je kat

Jouw kat weet altijd zonder problemen het warmste plekje in huis te vinden. Ze vinden het heerlijk om zichzelf op te rollen voor de verwarming. Of om jouw plekje in huis in te pakken. Oudere katten vinden het voor hun vermoeide lichaam fijn als er wat meer warmte is. Een warmtekussen kan ervoor zorgen dat je kat z’n eigen warme plekje krijgt. Daarbij hoef je ook niet meer te vechten wie de warmste plek in huis krijgt. Voor de wintermaanden hebben we een lijst met de vijf beste warmtekussens voor je kat. Je weet zo precies welk kussen je het beste kan aanschaffen voor je kat.

Lijst met 5 beste warmtekussens voor je kat

Warmtekussen

Ben je op zoek naar een verwarmingsmat om je kat lekker warm te laten liggen? Deze verwarmingsmat is veilig te gebruiken om je kat lekker te verwarmen. Het is een vierkante fluffy mat met een afmeting van 60 x 45 centimeter. Je huisdier vindt het heerlijk om er lekker languit op te liggen en zichzelf te verwarmen. De verwarmingsmat is een technologie uit Japan en is speciaal ontwikkeld voor huisdieren. De warmtemat wordt gebruikt voor het verwarmen van kittens en oudere katten. Of katten die herstellen van een operatie. Daarnaast is het lekker warm en comfortabel in de winter.

Wieran warmtekussen

Ben je op zoek naar een warmtemat voor je kat, maar ben je bang voor brand of stroomschrokken? Dan kan de Wieran warmtemat een uitkomst bieden. Deze warmtemat werkt op laagspanning. Je kan je kat zo niet levensgevaarlijk onder stroom zetten. De warmtemat is in 7 verschillende standen in te stellen. De mat zelf is voorzien van fluweel en ligt lekker zacht. Je kan er eventueel nog een kussen op liggen. Het is wel belangrijk dat de stof de warmte van de warmtemat geleid. Uiteraard heb je geen 12 volt aansluiting in huis. Via een speciale adapter kan je de warmtemat wel gewoon op je eigen stopcontact aansluiten.

Trixie warmtekussen

Trixie heeft speciaal voor dieren een verwarmd kussen ontwikkeld. Dit kussentje kan in de magnetron worden gestopt en hij zou voor acht uur zijn warmte vasthouden. Al vrij snel wordt dit het favoriete kussentje voor je kat en de warmte helpt pijnklachten tegen te gaan. Bovendien zit er een fleecehoes over dit kussentje die je eraf kunt halen. Deze hoes kun je uitwassen.

Holland Animal Care warmtekussen

Speciaal voor oudere katten of katten die van letsel herstellen is er de verwarmingsmat van Holland Animal Care ontwikkeld. Op de mat kan je kat lekker comfortabel en vooral warm liggen. Je kan met de drie standen zelf instellen hoe warm de mat precies mag worden. Zo voorkom je dat je kat oververhit raakt. In de wintermaanden vindt je kat het heerlijk om hierop te liggen. Als je kat last heeft van lichamelijke klachten, dan kan de mat ook uitkomst bieden. De mat wordt ook gebruikt bij pasgeboren kittens. Ze kunnen zichzelf nog niet goed warm houden. De verwarmingsmat zorgt ervoor dat ze op temperatuur blijven.

Huis en tuinmarkt warmtekussen

Na een operatie wil je graag dat je kat rustig kan herstellen. Of je hebt een oudere kat in huis met een paar lichamelijke klachten. Je kan dan een warmtekussen van Huis en tuinmarkt aanschaffen. De mat kan natuurlijk ook gebruikt worden in de winter. Gebruik de warmtemat eventueel in combinatie met een handdoek of leg hier het mandje op. Bovendien is de mat gemaakt van waterafstotend materiaal.

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je een warmtemat?

Een warmtekussen of mat wordt vooral gebruikt bij oudere katten of katten na een operatie. Je kan de warmtemat ook gebruiken na de geboorte van kittens.

Is een warmtekussen schadelijk voor je kat?

Nee de kussen zijn speciaal voor katten ontwikkelt. Er zit bijvoorbeeld een beveiliging in om oververhitting te voorkomen. Daarbij kan je overwegen om een kussen op 12 volt aan te schaffen. Deze zijn bij een ongelukje minder schadelijk.

Bekijk hieronder de volledige top-5 warmtekussens voor jouw kat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *