5x Beste Speelrails voor Katten

Natuurlijk is het belangrijk om je kat te vermaken. Vooral als je kat de hele tijd binnen zit wil je natuurlijk wel dat hij iets om handen heeft. Een speelrails kan een leuke oplossing zijn om je kat te vermaken. In de rails zit een balletje en door met de poot tegen het balletje aan te slaan gaat deze in beweging. De meeste katten vinden het heerlijk om er achteraan te rennen en continu er tegenaan te slaan. Ben je benieuwd welke speelrails een leuke optie voor je kat is? Wij hebben de 5 Beste speelrailzen voor katten voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies welke rails leuk is om mee te spelen door je kat.

Lijst met 5 Beste speelrails voor katten

Cat-it senses Extra lange speelbaan

Stimuleer het jachtinstinct van je kat met het Cat-it Senses extra lange speelbaan. Met losse tunneltjes kan je zelf de vorm van de speelrails bepalen. De totale lengte is 135 cm. Je kan een cirkel maken of een langwerpige speelrails. Door een balletje in de speelbaan te leggen kan je het jachtinstinct van je kat extra motiveren. Voor je het weet vliegt je kat de baan over. Het is zelfs mogelijk om via het merk Cat-it Senses extra uitbreiding sets aan te schaffen. Je kan de baan zo extra lang maken. Verander eventueel regelmatig de vorm van de speelrails om het interessant voor je kat te houden.

Super Roller speelrails van Cat It Senses

Ben je eerst benieuwd of jouw kat een speelrails wel leuk vindt om mee te spelen? Dan kan je beginnen met de aanschaf van de Super Roller speelrails van Cat It Senses. Dit circuit kan je kat mentaal en fysiek uitdagen. Vooral bij een binnen kat is het fijn als je z’n zintuigen kan prikkelen. Jong en oud kan heerlijk vermaakt worden door de speelbaan. Het is een leuk vermaak waar ook je oudere kat tot aangetrokken wordt. Het circuit wordt geleverd met balletjes voorzien van verlichting. Tijdens het rollen begint het lampje te branden. Dit maakt het extra leuk om het balletje weg te tikken. De uitdagende speelbaan is zeker weten een aanrader voor je kat.

Magic Circle circuit van Ferplast

Ben je niet in het bezit van een mega speelruimte voor je kat? Dan kan de Magic Circle circuit van Ferplast de oplossing zijn. De ronde cirkel is ideaal om het jachtinstinct van je kat te stimuleren. Het fijne van de cirkel is dat hij niet al te groot is. Met een doorsnede van 40 cm kan je hier al vrij snel een plekje voor vinden. Het is mogelijk om het speelcircuit in de toekomst verder uit te breiden. Handig als de katten speelrails een groot succes is en je op zoek bent naar uitbreiding. Het balletje in de Magic Circuit maakt ook nog eens geluid. Zo is het extra leuk om hem rond te slaan.

Ferplast Turbine speelrails

Ben je op zoek naar iets meer uitdaging voor je kat met de speelrails? Dan kan de Ferplast Turbine speelrails een leuke uitdaging zijn. Je kat kan het balletje over de rails heen slaan en proberen langs verschillende veertjes te spelen. De veertjes moedigen je kat ondertussen aan om verder te spelen. Daarnaast kan je kat ook nog tegen de veertjes aanslaan naast de bal.

Typhon speelrails voor katten

Ben je op zoek naar een speelrails voor katten met een extra uitdaging? De Typhon is de ideale speelpartner van je kat. De speelrails maakt verschillende bochten en gaat zelfs over een brug heen. Je kat kan vol enthousiasme de bal over de brug heen slaan. De speelrails is uitstekend om je kat fit te houden. Voor je het weet rent je kat achter de bal aan. De speelrails blijft zo uitdagend om achteraan te zitten.

Veelgestelde vragen

Waarom is een speelrails een goede investering voor je kat?

Het is belangrijk om je kat voldoende lichaamsbeweging te geven en uit te dagen. Met een speelrails kan je aan de slag om je kat wat meer beweging te krijgen.

Kan je een speelrails van vorm veranderen?

De meeste speelrailsen hebben een spoor dat je kan volgen. Maar je kan het parcours meestal zelf aanpassen. Bijvoorbeeld met uitbreidingsstukken of extra bochten. Door telkens de vorm aan te passen blijft de rails interessant voor je kat.

Bekijk hieronder de volledige top-5 speelrails voor katten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *