5x Beste Speeltunnel voor Katten

Kattenspeelgoed wordt niet alleen voor je kat gebruikt als vermaak. Er zijn ook speeltjes voor je kat verkrijgbaar om je kat extra te motiveren en te trainen. Een speeltunnel is bijvoorbeeld perfect om de behendigheid te trainen. Katten zijn dol op behendigheid en het is leuk om dit extra te stimuleren. Met een tunnel kan je kat gaan uitdagen om aan z’n behendigheid te gaan werken. Voor de meeste katten is de speeltunnnel een groot succes. Ben je van plan zelf een tunnel aan te schaffen? Wij hebben de vijf beste speeltunnels voor je kat op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke tunnel je het beste kan aanschaffen.

Lijst met 5 beste speeltunnels voor je kat

Topmast speeltunnel

Jouw kat houdt ervan om zich te verstoppen. Deze speeltunnel van Topmast is gemaakt van kunstvezel en kan na gebruik eenvoudig opgevouwen worden. Zo staat de tunnel nooit in de weg. De tunnel is extra groot, zodat jouw kat er lekker in kan spelen en later veilig in kan slapen. De tunnel wordt al vrij snel het favoriete plekje van je kat. Je kat kan zich hier heerlijk in verstoppen en zonder stress slapen. Leg een kattenkussen in de tunnel en je hebt de perfecte speel en slaapplek voor je kat.

Billy & Becky kattentunnel

Vind je kat het heerlijk om door een kattentunnel heen te rennen en zich erin te verstoppen? De extra lange kattentunnel van Billy & Becky is perfect voor jouw kat. De kattentunnel heeft meerdere openingen en zelfs een speeltje erin hangen. Jouw kat kan hier uren zoet mee zijn en lekker snel doorheen rennen. Staat de kattentunnel in de weg? Dan kan je hem eenvoudig weer opvouwen en wegleggen voor het volgende speelkwartiertje. Door te spelen met de kattentunnel ervaart je kat minder stress. Ideaal dus mocht je kat veel stress ervaren.

Kattentunnel met drie openingen

Ben je op zoek naar eindeloos speelplezier voor je kat? 4goodz heeft een kattentunnel met vijf gangen ontwikkeld. Je kat kan hier in meerdere ingangen inklimmen en er weer uit klimmen. Daarnaast heeft de tunnel een extra speeltje. Dit maakt de tunnel extra interessant voor je kat. Het frame is extra bestand tegen krassen en vervormingen. Zo kan je kat er zonder problemen doorheen rennen. De meeste katten zijn urenlang zoet met deze leuke kattentunnel van 4goodz.

Flamingo speeltunnel

Ben je op zoek naar een speeltunnel van klein formaat? Dan is de kattentunnel van Flamingo de ideale oplossing. Je kunt deze speeltunnel zowel voor binnen als buiten gebruiken. Het leuke aan deze speeltunnel is dat hij gemaakt is van ritselend materiaal. Om de tunnel extra interessant te maken zit er ook een speeltje aan de tunnel vast. Het design van de speeltunnel misstaat ook nog eens niet in huis. Dit maakt het extra leuk om de tunnel te gebruiken.

Puggle & Co speeltunnel

De meeste katten kunnen druk zijn met slapen en af en toe even spelen. Het is leuk als je voor je kat ook verschillende opties hebt om lekker te gaan spelen. Een Puggle & Co speeltunnel kan de perfecte oplossing voor je kat zijn. De tunnel is flexibel en maakt een knisperend geluid als je kat er doorheen loopt. Dit knisperende geluid motiveert je kat natuurlijk extra om er doorheen te rennen. Aan de voorkant van de speeltunnel hangt een pluizenbol. Je kat vindt het natuurlijk heerlijk om hiermee te spelen.

Veelgestelde vragen

Waarom heb je voor je kat een speeltunnel nodig?

De meeste katten vinden het heerlijk om lekker te spelen in de speeltunnel. Maar ze vinden het vooral heerlijk om erin te rennen. Het is vooral voor huiskatten een manier om hun energie kwijt te kunnen.

Neemt een speeltunnel veel ruimte in beslag?

De meeste speeltunnels kan je opvouwen tot een klein pakketje. De tunnel neemt zo niet veel ruimte meer in beslag. Uiteraard is de tunnel bij gebruik wel vrij lang. Maar na het speelkwartiertje kan je de tunnel weer opruimen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 speeltunnels voor katten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *