beste hondenparfum

5x Beste Hondenparfum

Jouw hond is natuurlijk jouw beste maatje. Toch kan het voor komen dat jouw trouwe viervoeter niet altijd een lekker luchtje bij zich draagt, vooral als hij heeft gezwommen of door de regen heeft gebanjerd. Gelukkig bestaat er parfum speciaal voor honden. Zo weet je zeker dat jouw hond altijd fris en fruitig zal ruiken. Hieronder zetten wij de vijf beste hondenparfums voor je op een rij.

Lijst met 5 beste hondenparfums

Yuup! hondenparfum

De hondenparfum van Yuup! is gemaakt op waterbasis en bevat geen alcohol en is dus geheel veilig voor jouw diertje. Wanneer je deze hondenparfum bestelt, krijg je niet één flacon, maar vijf. Bovendien zijn deze parfums geschikt voor zowel mannetjes- als vrouwtjeshonden. Zo kun jij lekker lang genieten van een hond die heerlijk ruikt. Deze parfums hebben een inhoud van 30 milliliter.

Pawfume Shop hondenparfum

De hondenparfum van Pawfume Shop voor reuen heeft een mannengeur die jij op jouw hond kunt spuiten. Deze parfum heeft kamille-extract, waardoor het ook nog eens zal kalmeren. De inhoud van deze hondenparfum is 100 milliliter: dat is dus extra lang genieten van een frisse vacht.

PPP hondenparfum

Wanneer je naast een hondenparfum ook op zoek bent naar een verzorgende spray, kun je overwegen om de hondenparfum van PPP aan te schaffen. Deze spray bevat namelijk arganolie, essentiële vetzuren en vitamine E. Dankzij deze vacht wordt er nieuw leven in de vacht van jouw hond geroepen. Bovendien ruikt deze spray heerlijk en is ook geschikt voor puppy’s. Deze spray heeft een inhoud van 237 milliliter.

Lief! hondenparfum

Met de hondenparfum van Lief! zal jouw hond weer ruiken naar bloemetjes. Deze spray neutraliseert en elimineert de onaangename geurtjes in de hondenvacht. Ook op de natte vacht kan deze spray worden gebruikt. Bovendien is deze hondenparfum pH-neutraal. De parfum heeft een inhoud van 250 milliliter.

Diamex hondenparfum

Een lekker zomerbriesje wordt nagebootst met de hondenparfum van Diamex. Deze parfum ruikt namelijk naar lelietjes-van-dalen. De hondenparfum is beschikbaar in twee soorten volumes, namelijk 100 milliliter of 1 liter. Zo kun je de douchebeurt van jouw trouwe viervoeter nog even uitstellen.

Veelgestelde vragen

Waarom draagt mijn hond een bepaalde geur als hij nat is?

Na de regen is het niet jouw hond die stinkt, maar de schimmels en bacteriën die aanwezig zijn in de vacht. Vooral de schimmels kunnen een nare geur met zich meebrengen.

Wat is het voordeel van hondenparfum?

Jouw hond ruikt niet altijd even fris. Dit betekent ook dat er onaangename geurtjes in huis kunnen ontstaan en bijvoorbeeld ook op de bank. Met een hondenparfum voorkom je dit. Bovendien kun je dankzij een hondenparfum de douchebeurt van jouw hond een keer overslaan.

Waar moet ik op letten als ik hondenparfum koop?

Het is belangrijk om synthetische parfums te vermijden. Ook moet je zeker niet jouw eigen parfum op jouw hond spuiten. Dit kan namelijk allergische reacties veroorzaken en ademhalingsproblemen. Kies daarom voor een parfum die geen schadelijke stoffen bevat en die een neutrale pH-waarde heeft.

Bekijk hieronder de volledige top-5 hondenparfums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *