beste vetbed

5x Beste Vetbed

Een vetbed is een perfecte slaapplek voor jouw viervoeter. Op een vetbed kan jouw hond heerlijk ontspannen. Hiermee voorkom je ook dat jouw hond last heeft van kou in de winter en van hitte in de zomer. Wil jij ook jouw harige vriend voorzien van een goede slaapplek? Wij zetten hieronder de vijf beste vetbedden voor je op een rij.

Lijst met 5 beste vetbedden

Adori vetbed

Het vetbed van Adori is een heerlijke ligplek voor jouw hond. Dit vetbed is gemaakt van imitatie schapenvacht en daarom lekker warm, zacht en het laat geen stof achter. Je kunt het vetbed uitwassen. Let er wel op dat dit vetbed geen anti-sliplaag aan de onderkant heeft.

Beeztees vetbed

Wanneer jouw hond eenmaal gewend is geraakt aan het vetbed van Beeztees, wil hij niet meer zonder. Door de handige afmetingen kun je het vetbed ook in de bench leggen. Daarnaast is dit vetbed uitwasbaar op dertig graden.

Lovely Nights vetbed

Het vetbed van Lovely Nights is gemaakt van polyester en acryl. Dit vetbed is een echte eyecatcher dankzij de grijze biezen. Bovendien is dit vetbed verkrijgbaar in verschillende maten. Ook heeft het vetbed een anti-slip onderkant, zodat jouw hond niet wegglijdt als hij neerploft op zijn slaapplek.

Topmast vetbed

Het geblokte vetbed van Topmast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat jij het vetbed kunt afstemmen op jouw interieur. Daarnaast is het vetbed gemaakt van dikke kwaliteit, met een poolhoogte van 28 millimeter. De onderkant is voorzien van een latex anti-sliplaag.

Lobbes vetbed

Het vetbed van Lobbes is gemaakt van teddybont, waardoor het bed lekker zacht aanvoelt voor jouw trouwe viervoeter. Het vetbed is voorzien van een buitenhoes, welke je kunt uitwassen op veertig graden. Je kunt deze er eenvoudig afritsen. De vulling heeft een hoogte van vier centimeter: comfort gegarandeerd! Ook kun je dit vetbed in de hondenbench leggen.

Veelgestelde vragen

Wat is een vetbed?

Vetbedden zijn gemaakt in samenwerking met dierenartsen. Het zijn kleedjes die gemaakt zijn van een fijne stof met een isolerende werking. Dankzij deze isolerende werking bereikt de kou de hond niet vanaf de grond, wat bij gewone hondenkleden wel gebeurt. Vooral als jouw hond last heeft van zijn gewrichten is een vetbed erg comfortabel. 

Wat is het voordeel van een vetbed?

Jouw hondje heeft dankzij een vetbed zijn eigen slaapplek. Het vetbed is bestand tegen allerlei allergieën, zodat jouw viervoeter geen jeuk krijgt. Ook blijft jouw hond in de winter lekker warm en in de zomer heerlijk koel dankzij de isolerende werking. Daarnaast zijn vetbedden ademend voor de vacht van de hond. 

Hoe maak je een vetbed schoon?

In de meeste gevallen kun je een vetbed schoonmaken in de wasmachine op dertig graden. In het geval van bijvoorbeeld ziekte of een plaag, kun je het vetbed het beste wassen op vijftig graden. Gebruik alleen natuurlijke schoonmaakmiddelen.

Bekijk hier de volledige top-5 beste vetbedden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *