5 Beste voer voor Chihuahua

Een Chihuahua is een hele kieskeurige eter. Hierdoor kan je als baasje soms letterlijk met je handen in je haar zitten. Het is belangrijk dat je hondje goed eet. Dit helpt voor de ontwikkeling, groei en gezondheid van je hondje. Mocht je een kieskeurige eter hebben, dan hebben we gelukkig Chihuahua voer tips voor je. We hebben de vijf beste merken voor de kieskeurige eter op een rijtje gezet.

5 Beste voer voor de Chihuahua

Royal Canin Chihuahua voer

Royal Canin is één van de weinige merken die speciaal voer ontwikkeld heeft voor de Chihuahua. Dit is natuurlijk ook de beste keuze voor je hondje. De brokken zijn afgesteld op de kieskeurige eter. Een extra groot pluspunt is dat ze halve kg zakken hebben. Je kan zo het voer uitproberen voor je direct een grote zak besteld. Daar komt natuurlijk ook bij dat de Chihuahua een kleine eter is. Je brokjes worden zo veel te snel oud omdat je hondje ze niet op tijd op krijgt. Van de Royal Canin Chihuahua versie hebben ze zowel de puppy als adult versie.

YourDog Chihuahua

YourDog Chihuahua is een hondenbrokken merk dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van brokken voor de Chihuahua. Het voer bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals gevriesdroogd vlees (eend, kip, kalkoen), maar ook kruiden. Zo is zeewier, yucca en rozemarijn aan de brokken toegevoegd. Dit maakt de brokken extra speciaal voor jouw mini hondje. Uiteraard dragen de brokken bij aan de algehele gezondheid van je hond. De zakken zijn verkrijgbaar vanaf 3 kg en er zijn extra vitaminen aan toegevoegd zoals vitamine C en E.

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper staat bekend als kwaliteitsvoer voor je hond. De brokken worden gemaakt van vers fruit, groente en vlees. Dit eten is niet over bewerkt en daardoor smaakvol voor elke kieskeurige hond. Waarom zou je alleen als baasje kieskeurig mogen eten? Je hondje wil ook gewoon lekker eten. Edgard & Cooper heeft als voordeel voor de Chihuahua dat er ook mini zakjes van beschikbaar zijn. Je kan zelfs een zakje van 0,7 kg bestellen. Handig om te proberen, maar ook om de brokken echt vers te houden. Je kan bij Edgar & Cooper kiezen uit verschillende smaken. Zo kan je in het begin nog even uitzoeken welke smaak het beste bij je kieskeurige eter past.

Farm Food Classic

Absoluut één van de beste merken hondenbrokken op de markt is FarmFood. Dit merk is daardoor ook super geschikt voor de kieskeurige Chihuahua. Doordat de brokken van vers vlees geproduceerd worden krijg je echt kwaliteit. De mini zakken zijn ook verkrijgbaar vanaf 4 KG. Zo blijven de brokken lang vers ondanks dat je hondje er lang mee doet. De brokken zijn ook licht verteerbaar. Dit is perfect voor de kleine maagjes van de Chihuahua. Sommige baasjes hebben al meerdere merken geprobeerd. Dit blijkt het enige merk te zijn wat hun hondje eet. Daarom is Farmfood Classic zeker weten een aanrader zelfs voor de kleine hond.

 Eukanuba Toy Breed

Eukanuba heeft een speciale brok ontwikkelt voor de kleinste hondenrassen van Nederland. Dit wordt de Toy Breed brok genoemd. De brokken zijn bijvoorbeeld geschikt voor de kleine Chihuahua, maar ook voor andere toy rassen. De brokken zijn gemaakt van kip en doorstaan 120 kwaliteitscontroles. Het resultaat is een 100% compleet recept waar je hond een gezonde huid en vacht door krijgt. Voor de Chihuahua heeft het als groot voordeel dat de zak slechts 2 KG aan voer bevat. Zo blijft de zak met voer langer vers.

Meest gelezen

Zijn de volgende blogs

5 Beste kippenvoerbak

Natuurlijk wil je graag je kippen elke dag vers eten geven. Je bent daarom op zoek naar de beste kippenvoerbak. De voerbak moet goed toegankelijk zijn voor je kippen, maar...

5x Beste kippen drinkbak

Het is belangrijk dat je kip elke dag toegang krijgt tot vers en schoon drinkwater. Bij de aanschaf van de drinkbak is het daarom van belang dat er geen ontlasting...

5 Beste luxe Kippenhok

Natuurlijk verdient jouw kip het beste wat er is. Je bent daarom op zoek naar de Beste luxe kippenhokken voor je kip. Eigenlijk zoek je het paleis onder de kippenhokken....

5x Beste kippenren

Wil je liever niet dat je kippen vrij rondlopen door de tuin? Dan kan een kippenren de oplossing zijn. Het is bij een kippenren belangrijk dat je kippen voldoende ruimte...