Beste hondenbeloningen

De lekkerste hondenbeloningen

Beloningen zijn belangrijk voor de training en gezondheid van je hond. Kies gezonde en voedzame beloningen zoals rauwe groenten, fruit, en magere eiwitten. Vermijd beloningen met veel suiker en zout en controleer het aantal calorieën. Gebruik beloningen met mate en als aanvulling op een uitgebalanceerd dieet.

Iedereen houdt ervan om zijn of haar hond een keer lekker te verwennen. Dat doen de meesten met een beloning. Denk aan een beloning geven als je hond een nieuwe commando leert en goed naar je luistert. Maar wat zijn nou de lekkerste hondenbeloningen voor je hond? Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met de lekkerste beloningen voor je hond. 

Bot

Een beloning die wel heel erg bekend is, is natuurlijk een bot. Een bot is voor je hond de grootste beloning die hij maar kan krijgen. Dat komt omdat een bot een tijd meegaat en je hond daar echt een lange tijd van kan genieten. Ook is een groot voordeel van een bot, dat je die mee kan nemen. Het maakt niet uit waar je bent of waar je naartoe gaat. Je hond kan altijd genieten van zijn bot. 

Varkensoren

Iets wat jou waarschijnlijk helemaal niet aanstaat, maar wat je hond wel erg lekker vindt zijn varkensoren. Varkensoren worden steeds populairder als snack voor honden. Toch worden varkensoren vaak alleen maar gegeven als een grote beloning. Dat komt omdat varkensoren best wel een grote snack is voor de hond. Baasjes geven een hond namelijk een kleine beloning als ze iets kleins leren, zoals een poot geven. 

Snoepjes

Een beloning die perfect is om je hond allertijden te geven, is natuurlijk een hondensnoepje. Het voordeel aan een hondensnoepje is namelijk dat die klein genoeg zijn, zodat je ze ook in een beloningstasje kan doen. Snoepjes voor honden is een goede beloning voor als je je hond iets kleins aanleert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten zitten van je hond. 

Zelfgemaakte koekjes

Een beloning om te laten zien dat je je hond waardeert zijn natuurlijk zelfgebakken koekjes. Elke hond vindt natuurlijk andere beloningen lekkerder. Daarom zijn zelfgemaakte hondenkoekjes het beste. Op deze manier zorg je ervoor dat je precies de beloning kan geven die jouw hond het aller lekkerste vindt. Je kan met zelfgemaakte koekjes namelijk veel verschillende soorten varianten verzinnen. Op deze manier kan je iets maken wat jouw hond het allerlekkerste vindt. 

Worst

Een beloning die gemakkelijk is, maar honden erg lekker vinden is natuurlijk een stukje worst. Zodra jij een worst in stukjes snijdt, is je hond er als de kippen bij. Honden ruiken de worst namelijk meteen als jij die tevoorschijn tovert. Je kan je hond hierbij heel goed belonen om te zeggen dat die op de plaats moet. Op deze manier beloon jij je hond als die niet gaat schooien om wat te eten. Dat is een win-win situatie. 

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je je hond belonen?

Dit is natuurlijk voor iedereen weer anders. Het is wel belangrijk dat je je hond niet te vaak gaat belonen. Anders gaat je hond gewend raken aan het krijgen van snoepjes. 

Welke beloning is het beste voor je hond?

Dit is natuurlijk iets wat verschilt per hond. Iedere hond vindt namelijk andere beloningen lekkerder. Kies dus iets wat bij jouw hond past.

Waar kan je de beloningen het beste bewaren?

Heb jij een hond die hoog kan springen en/of kasten kan openen? Zorg er dan voor dat de beloningen op een plek liggen waar je hond niet kan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *