Hondencamera

Waar kun je het beste een hondencamera plaatsen?

Ben je wel eens van huis en wil je jouw hond graag in de gaten kunnen houden? Dan kun je een hondencamera aanschaffen. Op deze manier kun je al het kattenkwaad zien wat jouw huisdier uitspookt. Zo ga je met een gerust gevoel naar huis. 

Waar kun je deze het beste plaatsen? 

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk zien van de ruimte waar de hond zich in bevindt. Gelukkig is een hondencamera vaak licht en makkelijk te verplaatsen, dus kun je verschillende plekken uitproberen als het toch niet zo goed bevalt. Houd er wel rekening mee dat de camera stroom nodig heeft en een goed WiFi signaal. 

Bench / Mand

Veel honden blijven bij jouw afwezigheid de gehele tijd in hun bench of mand. Hierbij is het makkelijk, je richt de camera op de bench van de hond. Zo kun je goed zien wat deze hier uitspookt. 

Woonkamer / eigen ruimte hond 

Wanneer jouw hond bijvoorbeeld veel in de woonkamer te vinden is, kun je hier de camera op richten. Het is handig om hem met zijn achterkant tegen een muur aan te zetten. Je kunt bij veel honden camera’s de camera op afstand roteren. Hierdoor kun je een groter gedeelte van de kamer zien. 

Buiten

Veel honden camera’s zijn niet waterdicht. Ook heb je een goed WIFI signaal en stroom nodig. Denk dus goed na over waar je hem buiten neerzet. Je kunt hem in een schuurtje of onder een afdakje plaatsen. Zo is hij goed beschermd tegen het weer. 

Veelgestelde vragen

Wat doet een hondencamera?

Bij een hondencamera streamt de camera live beelden van jouw hond naar jouw telefoon wanneer jij van huis bent. Bij sommige camera’s kan jouw hond jou horen en bij de andere kun je zelfs brokjes laten vallen voor jouw huisdier.

Kan ik ook geluiden horen?

Er zit ook een microfoontje in de hondencamera. Je kunt dus ook de geluiden horen die jouw hond maakt.

Kan ik praten tegen mijn hond?

Je kunt ook praten tegen je hond. Sommige honden vinden het fijn om je stem te horen, maar andere kunnen er juist weer erg van schrikken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *