5x Beste Poetsbox

Het poetsen van je paard is erg belangrijk. Je wilt immers dat je paard gelukkig is en goed wordt verzorgd. Dat verdient je paard ook, want het is een vriend voor het leven en een edeldier. Zeker als je veel traint met je paard is dit erg belangrijk. Daarom is het van groot belang dat je jouw paard goed poetst. Je kunt hier diverse materialen zoals borstels, roskammen, manenkammen, hoevenkrabbers, rosborstels, kammen en dergelijke voor aanschaffen. Echter, kunnen deze per stuk vrij prijzig zijn, bovendien is het handig als je alles compleet hebt. Daarom is het belangrijk om ze goed op te bergen in een poetsbox. Ook is het handig dat poetsboxen vaak compleet met inhoud worden aangeboden. Er is dus altijd wel de juiste poetsbox te vinden. Hieronder kun je een selectie maken uit de lijst met vijf beste poetsboxen.

Lijst met 5 beste poetsboxen

Kerbl Poetsbox

Op de Kerbl Poetsbox kun je letterlijk staan, zo stevig is hij. Deze poetsbox is zeer geliefd bij menig paardenliefhebber. Geen wonder want deze poetsbox is mooi van design. Bovendien is deze poetsbox erg handig en stevig. Deze poetskist, ook wel borstelkist genoemd, beschikt over een heruitneembare inzetbak. Het formaat is: 41 x 25 x 28 cm. Hij weegt 1115 gram en is daarmee niet zwaar. Is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in het rood met zwart.

Harry’s Horse Poetskist

Deze poetskist van Harry’s Horse wordt compleet geleverd met borstels en al. Zeker als je hem aanschaft voor je kind is dit erg handig. Zo hoef je niet meer alles los te kopen, maar ook als je begint met paardrijden, of je wilt gewoon een complete set is deze poetskist een uitkomst. De inhoud van de kist bestaat uit: een hoevenkrabber met gel handvat en borsteltje, rosborstel, harde borstel (met gelgreep), spons en een manenkam. Alle verzorgingsproducten in deze kist zijn van hoogwaardige kwaliteit en ergonomisch door de gel handgrepen.

Imperial Riding Poetsbox

Deze poetsbox van Imperial Riding is een echte beautycase voor jou en je paard. Het is een ruime poetsbox waarin je al je verzorgingsspullen kunt bewaren. De binnenkant is voorzien van een zacht materiaal, zo wordt de inhoud van je kist goed beschermd. Ook is er ruimte voor kleinere gereedschappen. Deze kist is ideaal om te gebruiken tijdens wedstrijden of de dagelijkse verzorging. Hij is voorzien van twee cijfersloten en gemaakt van polyurethaan en neopreen. De afmetingen zijn 38 cm x 28 cm x 31,5 cm.

Waldhausen Poetsbox

Deze eco poetsbox van Waldhausen is een echte aanrader. Bovendien draag je bij aan het milieu en klimaat doordat deze poetsbox is gemaakt van gerecycled plastic. Het is de perfecte poetsbox, welke je kunt gebruiken op stal en op wedstrijden. De handgreep van deze poetsbox is intrekbaar. Verder beschikt deze poetsbox over: een afsluitbare kliksluiting, dubbel verstelbare scheidingswand en een uitneembaar compartiment voor kleine onderdelen. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren en erg handig in gebruik.

Pfiff Poetsbox

De Pfiff Poetsbox is ideaal voor op wedstrijden. Dit is namelijk een poetsbox en opstap in een. Je kunt hem natuurlijk ook op stal gebruiken, maar als je weg bent heb je altijd een opstapje bij. Dit is makkelijk als je jouw paard wilt invlechten. Hij is gemaakt van elasthaan. De afmetingen van deze poetsbox zijn 42 cm x 30 cm x 30 centimeter. Het is een zeer geliefde poetsbox en belastbaar tot 150 kilo.

Veelgestelde vragen

Wat is een poetsbox?

Een poetsbox is een opbergbox voor al je verzorgingsspullen van je paard. Denk aan: een hoevenkrabber, roskam, manenkam, harde- en zachte borstel, elastiekjes etc.

Heb je een poetsbox nodig?

In principe niet als je een eigen paard hebt en deze aan huis hebt staan. Indien je hem op de manege hebt gestalt is het wel handig als je een eigen poetsbox hebt, zo heb je altijd al je poetsspullen bij de hand. Ook als je gewoon op de manege rijdt en je paard waar je op rijdt moet verzorgen, dan is het handig om een poetsbox te hebben. Ga je vaak op wedstrijd? Dan is het hebben van een poetsbox waar alles in zit ook geen overbodige luxe.

Is een goede verzorging van je paard belangrijk?

Een goede verzorging van je paard is belangrijk. Het is immers een edeldier en je vriend voor het leven. Je wilt toch niet dat je paard blessures krijgt? Of dat je paard last heeft van zijn vacht? Verzorg je paard daarom goed.

Bekijk hieronder de volledige top-5 poetsboxen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *